Otthonok és Kertek

Életre szóló élményt ajándékozni gyermekeinknek

– avagy L O M B H Á Z A M; egyedi lombházak építése gyerekeknek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteinket olyan élményekkel ajándékozzuk meg, amelyek hosszú évekig jó emlékként élnek bennük. Ugyanakkor ma már kertünk szépségéről és kihasználtságáról nem csak a benne lévő virágok, fák és bútorok gondoskodhatnak: olyan esztétikus és gyerekbarát megoldásokban is gondolkodhatunk, melyek– szó szerint – magasabb szintre emelik a kert élményét.

A  L O M B H Á Z A M cölöpházai, a megrendelő igényeinek és a helyszín adottságainak megfelelően tervezett és megalkotott egyedi munkák, amik – a pár éves gyerekektől, a privát szférát igénylő, félrevonulni vágyó kamaszokon át, akár a romantikus lelkű szülőkig – évtizedeken keresztül meghatározó helyszínei lehetnek a családok életének.

A tervezésnél alapvető célkitűzés, hogy személyre szabottan, az adott korosztálynak különleges élményt nyújtó megoldások jellemezzék a L O M B H Á Z A M -nál készített házakat; az egyszerűtől a többszintesig, a lábakon állótól a fa köré épített kuckóig, akár akadálymentesített kivitelben is.

A  L O M B H Á Z A M elhivatott abban, hogy a tervezés, építés során olyan kreatív térrendezés érvényesüljön, hogy a gyerekek saját fantáziájukkal keltsék azt életre. Egyik nap búvóhely, másnap királyi palota és így tovább bármivé változhat, csak a képzelet szab határt.

Minden elem – manufakturális jelleggel – kézzel készül, kézműves minőségben, időtálló, természetes anyagok felhasználásával; a legjobb minőségű fafajták és a vezető festékgyártó cégek gyermekbarát alapanyagaiból. Így egy lombház akár több generáción át nyújthat különleges élményeket a család minden tagjának.

A lombházak tervezése nem ér véget a ház formájának, méreteinek kialakításával. Olyan interaktív funkciókkal és játékelemekkel egészíthetők ki, melyek egyediek, a gyerekek személyes érdeklődését és igényeit helyezik fókuszba.

Tegye egyedivé kertjét és ajándékozzon hosszú távú élményt a Családnak!


Információ, korábbi munkák és ajánlatkérés:
www.lombhazam.hu
lombhazam@gmail.com
www.facebook/lombhazam

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top