Otthonok és Kertek

Elindult a Black Friday a Vivre-n

A vállalat akár 90%-os kedvezményei több mint 300 000 termékre lesznek érvényesek

Vivre elindította Black Friday kampányát akár 90%-os kedvezményekkel. A vállalat az előző évhez képest 30%-kal nagyobb kínálattal készül, és megduplázta a raktáron lévő termékek mennyiségét.

A Black Friday kedvezmények a webáruházban szereplő összes termékkategóriára érvényesek lesznek november 19-ig. Idén a látogatók konyhai kiegészítőket 990 Ft-tól, dekorációkat 2290 Ft-tól, szőnyegeket 2590 Ft-tól, életmód termékeket 2290 Ft-tól, világítótesteket 4290 Ft-tól, székeket 7590 Ft-tól és kanapékat 57 990 Ft-tól vásárolhatnak.

A Black Friday ajánlatban részt vevő termékek 60%-át a vásárlók gyors kiszállítással rendelhetik meg, mivel az akcióra a vállalat már nyáron megkezdte az előkészületeket, így garantálva  a megfelelő raktárkészletet és szállítási határidőket. A vásárlók minőségi kiszolgálását a közel 24 000 négyzetméteres raktárterület, a korszerűsített raktárkezelési megoldások, a csomagolás automatizálása, valamint az új rakománykezelő berendezések teszik kiemelkedővé.

A Vivre applikációjában található AR (Augmented Reality) funkcióban pedig már több mint 1000 termék elérhető, amelyeket az érdeklődők virtuálisan kipróbálhatnak otthonaikban a vásárlás előtt.

„A Vivre 9 éves fennállását a szám szimbolikus megjelenésével szerettük volna ünnepelni a Black Friday akción belül: 9 ország, akár 90% kedvezmény, árak 990 Ft-tól”, emelte ki Calin Fusu, a Vivre ügyvezetője és társalapítója.

A Vivre-ről:

A Vivre Közép-Európa vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza. A 2012-ben, román vállalkozók által alapított vállalat kínálata 9 országban, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban érhető el. A kínálatot több mint 350 000 bútordarab, dekoráció, textília és kiegészítő építi fel, amelyeket 1000 márkától gyűjtött össze világszerte a vállalat a Vivre oldalára és az applikációra. A márka több ezer új terméket kínál mindennap azoknak, akik saját maguk tervezői szeretnének lenni.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top