Otthonok és Kertek

Élvezd a jó időt modern, trendi bútorokkal!

Az idei tavasz kicsit nehezen indul be, és a jelenlegi helyzetben valószínűleg mindannyian még jobban kivágyunk a szabad levegőre és a jó időbe, mint ezelőtt bármikor. Akik rendelkeznek terasszal vagy esetleg egy hatalmas kerttel, azoknak sokkal könnyebb dolguk van, hiszen gyakorlatilag bármikor rendezhetnek egy szabadtéri családi vagy baráti eseményt.

Ehhez pedig elengedhetetlenek a minőségi kerti bútorok és kiegészítők, amik állják a sarat! A DODO kínálatában számos ilyen darabot találtok, és akiknek fontos a kényelem és a stílusos megjelenés is, azok biztosan megtalálják a nekik tetsző bútordarabot!

kültéri berendezés alapkelléke egy kerti garnitúra vagy egy bútor szett, ami a kint töltött idő központi helye, hiszen jó esetben itt gyűlik össze a vendégsereg. A DODO webshopján leginkább rattanból készült garnitúrákat találtok, amely nem véletlenül a legnépszerűbb alapanyag kerti bútorok esetén. Bírja a változó időjárási viszonyokat, könnyen tisztítható, nem kell külön lekezelni és masszív is.

DOLPHIN szürke rattan 4 részes kerti garnitúra

A rattan mellett viszont a tömörfából és a műanyagból készült darabok is nagyon népszerűek, és utóbbiak esetén már ne a hagyományos asztalokra és székekre gondoljunk. Modern és maximálisan trendi szettek közül választhat az, aki a DODO kültéri szekciójából válogat. A fa bútorok természetességük miatt olyan közkedveltek, ráadásul a megfelelő kezelés mellett évtizedekig is szolgálhatnak minket, de erre mindenképp figyelnünk kell!

HAITI akácfa 2 részes kerti garnitúra

De nem ám csak azokra gondoltunk, akik nagy méretű terasszal rendelkeznek. Ha kisebb terület áll rendelkezésetekre, kisebb kerti asztalok közül is válogathattok, amihez ti választhatjátok ki a modern, skandináv vagy vintage stílusú székeket!

De a kert, a terasz vagy akár az erkély nem ezektől a bútoroktól lesz igazán otthonos és meghitt. Nagyon fontosak a különböző kiegészítők és lámpák, amik megteremtik és fokozzák azt a kellemes légkört, amire vágyunk. Válasszunk néhány puha párnát, esetleg takarót, különböző fényeket, gyertyákat, és máris sokkal jobban fogjuk érezni magunkat!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top