Otthonok és Kertek

Élvezd az év legjobb ajánlatait a DODO Black Friday Sale-n november 18-28. között!

Az év vége közeledtével megérkezik a Black Friday időszaka, ami már nemcsak egy pénteket, hanem a legtöbb cég esetében minimum egy hétvégét, de akár egy hónapot is magában foglal. A DODO | Designban Otthon lakberendezési áruház sem marad ki a szórásból, náluk 10 napon keresztül lehet kedvezményesen vásárolni, ráadásul erre az időszakra időzítik a legeslegjobb akciókat is!

A DODO-nál a november egyébként is az akciókról szól, viszont a Black Friday náluk is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen ilyenkor készülnek a legjobb ajánlatokkal. Idén sincs ez másképp, a 2022-es Black Friday során akár 70% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Mire számíthatsz a DODO Black Friday Sale-n? 

Több ezer akciós termékre, amelyekkel újjávarázsolhatod környezetedet. Minimum 10%, maximum 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a bútorokat és dekorációkat, a legnagyobb termékektől egészen az apróságokig.

Milyen bútorokat tudsz beszerezni a DODO-nál?

A DODO most is a legszebb, legmenőbb termékeit árazta le, hogy otthonodba és irodádba is megtaláld a tökéletes bútorokat, kiegészítőket. Most érdemes lecsapnod a gyönyörű és időtálló tömörfa bútorokra, amelyek között találsz asztalokat, székeket, tároló bútorokat és kisebb lakberendezési tárgyakat is.

De ha most kifejezetten egy adott helyiség felújításán, újrarendezésén gonolkodsz, akkor is jó helyen jársz. A DODO-nál modern és strapabíró nappali bútorokat is találsz, mint például trendi kanapékat és mutatós dohányzóasztalokat, amiket nagyon jól össze lehet válogatni, bármely stílust is preferálod.

A DODO étkező bútorai rendkívül népszerűek, hiszen masszív és designos étkezőasztalokat kínálnak, több száz féle székkel együtt, amelyek között biztosan megtaláod azokat a darabokat, amikre vágysz.

A kedvezmények online és a bemutatóteremben is érvényesek 2022. november 18-28. között!

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48., Galaxy irodaház földszint

Nyitvatartás: kedd-szombat 10:00-18:00

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top