Otthonok és Kertek

EN 71-3, a legfiatalabb mesteremberek védelméért!

Festeni a legtöbb gyermek szeret. Általában persze nem ott ahol az megengedett lenne, hanem ott, ahol az igazi művészetnek teret lehet engedni, legyen az a szoba fala, vagy terasz padlója. Jó hír, hogy ez utóbbihoz a Remmers gyermekek számára is biztonságos festékeket is tud kínálni, így végre nincs akadálya, hogy a kerti játszóház, vagy a gyerekszoba bútorainak felújításába gyerkőcünk is besegítsen!

Mindannyian jobban érezzük magunkat, akkor, ha fából készült tárgyak vesznek minket körül lakókörnyezetünkben. A faanyag melegsége és természetessége minden házat könnyedén otthonná varázsol, a kertet pedig a családi élet központjává. Azonban a fa felületek rendszeres karbantartást igényelnek, legyenek azok kültérben vagy beltérben.

Sok kisgyermekes családban, ahol akár kúszó-mászó csöppség van, vagy egy mindig tettre kész virgonc kisgyermek, aki biztosan ki akarja majd próbálni az ecsetet és festéket érdemes olyan terméket választani, ami a DIN EN 71-3 jelzéssel van ellátva.

Mit is jelent ez? Ha ezzel a jelzéssel ellátott anyagokkal ápoljuk, vagy díszítjük fa felületeinket, nem kell aggódnunk, ha esetleg a gyerkőc megnyalja vagy megrágcsálja a fát, vagy az ezzel kezelt játékokat, hiszen a DIN EN 71-3 jelzés védjegy arra, hogy semmilyen veszélyt nem jelent a termék a legkisebbek egészségére sem. Használja bátran az új családtagra várva, színesítse a várakozás pillanatait biztonságban. A lelkes kis segítőket sem kell már távol tartani a festéstől, legyen a kerti mászóka, vagy a megunt bútor újjávarázsolása közös móka!

A Remmers kínálatában szinte minden feladatra talál gyermekbarát festéket. Használja kültéren kerti játékainak ápolására a Remmers Pflege-Öl ápolóolaját, mely láthatatlan védelmet nyújt a fának, vagy kezelje fa kerti bútorait a megújuló energiaforrásokból fejlesztett Gartenholz-Öle [eco]-val. Az sem gond, ha beltérben használná, lazúrozza ajtóit, bútorait a Wohnraum-Lasurral, vagy lakkozza lépcsőjét a Treppen- & Parkettlack-kal, akár gyermeke segítségével, hiszen mindegyik termék ellenőrzött minőségű, az egészségre káros hatása nincs.

Természetesen a színekről sem kell lemondania, igazi színkavalkádot csempészhetünk a gyerekszobába a Remmers Deckfarbe vízbázisú fedőfestékének segítségével, mely sokféle színben elérhető a visszafogott szürkétől a legélénkebb pink, sárga vagy akár kék és zöld színekig.

Válassza a Remmerst és készítsen elő egyel több ecsetet a festéshez!

További információért kövesse a Remmers Magyarország Facebook oldalát, vagy látogassa meg weboldalunkat a remmers.hu-n.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top