Otthonok és Kertek

Érzéki ajkak fél óra alatt!

A jól ismert hyaluronsav az emberi szervezetben is megtalálható természetes építőelem. Ez a cukormolekula egy átlagos emberi testben viszonylag kis mennyiségben (15g) van jelen, mégis rendkívüli szerepet tölt be az egészségünk és szépségünk fenntartásában.

Szervezetünkben mindenütt jelen van. Legnagyobb arányban, 56%-ban a bőrben található meg, 35%-ban az izmokban és a csontokban, és 9%-ban fellelhető az ízületekben, vérben, nyirokban és a köldökzsinórban.
Természetessége és pozitív tulajdonságai miatt több területen is biztonsággal és nagyfokú hatékonysággal alkalmazható. Az egészségügyben és a szépségiparban leginkább a bőrgyógyászat, fül-orr-gégészet, reumatológia, ortopédia, urológia és sportorvoslás területén használják.
A hyaluronsav egyik kiemelkedő tulajdonsága a vízmegkötő hatása, amellyel növeli a bőr nedvességtartalmát, ezáltal kellően egészséges, hidratált és fiatalos lesz tőle a bőrünk és a hajunk is. Másik fontos szerepét úgynevezett kenőanyagként tölti be. „Megolajozza” az ízületeket és az izmokat, így biztosítja a könnyű és problémamentes mozgást és megakadályozza a porckopást. Ahhoz, hogy a szervezetünkben megfelelően tudja teljesíteni a feladatát és kifejteni a hatását, fontos az elegendő mennyiségű vízfogyasztás.

Az esztétikai bőrgyógyászatban az ajakfeltöltés egyik legjobb és legismertebb módja a hyaluronsav alkalmazása. Ezzel a töltőanyaggal naturális hatás és szép, igényes kinézet érhető el. Nagyon fontos a mennyiségi kontroll. A külső szemlélőnek csak annyit kell észre vennie, hogy páciensünk milyen jól néz ki. A hyaluronsavas ajakfeltöltés segítségével a vékony, kis ajkakat teltebbé, üdébbé tehetjük, illetve korrigálhatjuk a száj asszimetriáját. Gyakran a száj körül megjelenő apró, függőleges, ún. cigaretta-ráncok miatt szükséges a beavatkozás. Az ajakkontúrozás segítségével szép és hangsúlyos formát érhetünk el, a száj körüli apró ráncokat elsimítjuk, az ajkakat kiemeljük. A kor előrehaladtával a szájzug lefelé ível és ez egy szomorkás, öregedő karaktert ad az arcnak. A szájzug megemelésével, ezt azonnal meg tudjuk szüntetni. Fertőtlenítést és érzéstelenítést követően a pácienssel együtt alakítjuk ki a megfelelő formát és méretet. Maga az anyag is tartalmazhat érzéstelenítőt, ami még komfortosabbá teszi a beavatkozást. A hyaluronsavas ajakfeltöltés ára egyénileg kerül meghatározásra, a felhasznált anyagtól függően. Ha profi szakembert bízunk meg, biztosak lehetünk benne, hogy a legoptimálisabb árat és minőséget érhetjük el.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés további előnye, hogy természetazonos és szövetbarát anyag kerül a szervezetbe, ezért nem okoz kellemtelen és veszélyes allergiát, irritációt, az egyik legbiztonságosabb esztétikai eljárások közé tartozik. Természetesen fontos a megbízható és minőségi töltőanyagok használata, melyek a legszigorúbb laboratóriumi vizsgálatoknak, ellenőrzéseknek is megfelelnek.

Egy hyaluronsavas ajakfeltöltés után a kezelt terület 1-3 napig duzzadt és kipirosodott lehet, de ez természetes velejárója az injekcióval végzett eljárásnak. Ezek az úgynevezett tünetek maguktól elmúlnak.
Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum színvonalas szolgáltatási palettájának egyik népszerű kezelése a hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest városában, melyet minden esetben biztonságos és igényes körülmények között végeznek.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top