Otthonok és Kertek

Ezek a legtrendibb mennyezeti lámpák

A modern lakberendezés világában általában a megszokott mennyezeti lámpa formákkal találkozhatunk.

Az egyik variáns a kissé sablonossá vált letisztult kör vagy éppen négyzet alakú mennyezeti lámpa, matt vagy fényes fehér lámpatesttel. A másik a loft jellegű függőlámpa. Ezzel gyakorlatilag be is zárult a kör. Most viszont elhoztunk nektek néhány igazán izgalmas formával rendelkező lámpát. Természetesen az energiatakarékosságra is ügyeltünk, ezért Lássuk, hogy melyek ezek.

Itt tudod megnézni az összes terméket.

1.   Caesar mennyezeti led lámpa


 

A félkörös elrendezés igazán lenyűgöző hangulatot teremt az enteriőr horizontján. A LED csíkok szépen körkörösen helyezkednek el, mégpedig úgy,hogy pont kényelmesen világítsa be a szobát. A színhőmérséklet távirányítóval változtatható hideg fehér és meleg fehér árnyalatok között.

2.    Absztrakt lámpatest

 

Ki ne szeretne egy kicsit elrugaszkodni a már megszokott unalmas formáktól? Ha magadra ismersz, akkor ezt a lámpát szinte neked találták ki. Bármelyik helyiségbe is helyezed el, egy dolog biztos: Senki se fog szó nélkül elmenni mellette.

3.    Geometrikus modern formák

 

A modern lakberendezés világában már régóta helyet követel magának a geometrikus formatervezés. Ezzel általában vászonképeken és különböző dekorációkon találkozhattunk. Persze miért is ne lehetne játszani egy kicsit a formákkal a mennyezeti lámpa esetében is? Íme. Egyszerre letisztult és különleges megjelenés.

4.    Enterprise mennyezeti csillár

 

A modern lámpák művészetében is akadnak rendhagyó elemek, amelyek már már túlzásnak hatnak. Azonban sokan pont ezt az irányt kedvelik és miért is vennénk el tőlük a lehetőséget, hogy egy olyan mennyezeti lámpát használjanak, amelyre mindenki felfigyel? Extra vékony, extra energiatakarékos és extra modern 🙂

5.    Modern mennyezeti csillár

 

Attól, hogy valami nem letisztult még bőven lehet modern igaz? Íme egy szintén kivételes formatervezésű led lámpa, amely garantáltan a hálószoba vagy éppen a nappali ékköve lehet.

6. Tharos

Sorozatunk végére hagytunk egy igazán különleges darabot. Alapvetően egy modern led fali lámpa, de bármikor használható mennyezetre rakva is. Ha az igazi modern vonalvezetést keresed, akkor a legjobb helyen jársz 🙂 Ez a lámpa is különleges megjelenéssel bír.Reméljük, hogy élvezted összeállításunkat. Ha bármi kérdésed felmerülne az itt lévő mennyezeti lámpákkal kapcsolatosan örömmel segítünk neked. Minden mennyezeti lámpa megtalálható a weboldalunkon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top