Otthonok és Kertek

Ezért érdemes egyedi megoldást választani, ha a nyílászárók cseréjére kerül a sor

Megtervezni egy konyhát elsőre könnyű feladatnak tűnik, de ha valakinek nincs benne gyakorlata, hamar beletörhet a bicskája.

Ha a nyílászárók cseréjére kerül a sor, ma már nem csak a megszokott sablon megoldások közül választhatunk. Egyedi igényeink mind méret, mind kialakítás, mind pedig megjelenés terén tökéletesen kielégíthetők.

Most megmutatjuk azt, miért érdemes olyan műanyag ajtókat és ablakokat választanunk, melyek tökéletesen illeszkednek otthonunkba, ha lakásfelújításra vagy építkezésre kerül a sor.

Egyre népszerűbbek az egyedi megoldások

A nyílászárók cseréje rengeteg szempontból hasznos lehet egy felújítás során. Az új ablakok és ajtók otthonunkat komfortosabbá teszik, nem kell többé tartanunk a huzattól, és még a fűtésszámlán is rengeteget, akár 30-40 százalékot is spórolhatunk.

A tökéletes nyílászzáró kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg olyan egyedi igényünk akadhat, melyeknek az új ablak vagy ajtó meg kell, hogy feleljen.

Milyen méretre, milyen formára van szükségünk? Milyen kialakítású és megjelenésű darab illik otthonunk berendezéséhez?

Szerencsére ma már a sorozatgyártott nyílászárók mellett egyedileg gyártott, testre szabott nyílászárók közül is választhatunk, ami főként a vásárlói igények differenciálódásának és megnövekedésének köszönhető.

A megfelelő döntés során egyaránt fontos tényező lehet az ár és karbantartási igény, a legfontosabb azonban mégis a hő- és hangszigetelési képesség mellett a megjelenés. Ez azért is lényeges, mert ha a választott nyílászáró nem harmonizál a környezettel, otthonunk megjelenése kiegyensúlyozatlan, diszharmonikus lesz.

Bárhova beépíthető

A panellakások esetében általában nem problémás a szabvány méretű nyílászárók beépítése. Az ilyen otthonokban ugyanis épülettípustól függ, hogy milyen méretű falnyílás áll rendelkezésre az új ajtók és ablakok beépítésére. Így, ha szeretnénk, sablon méretek közül is választhatunk, de ha igényeink színben és kialakításban eltérőek, akár egyedi megoldás mellett is dönthetünk.

Családi házak esetében azonban már komplikáltabb lehet a dolog, és megeshet, hogy olyan méretekkel kell dolgoznunk, melyek szabvány szerint nem állnak rendelkezésre. Sőt, tetszés szerint akár új nyílásokat is kialakíthatunk.

Ilyen esetekben olyan megoldásra lesz szükségünk, mely méretét és formáját tekintve egyaránt megfelel egyedi igényeinknek.

A modern műanyagból készült ablakok egyik legnagyobb előnye, hogy klasszikus ablak formával vagy más alakkal, például íves, háromszög, trapéz, kör alakkal egyaránt kivitelezhetők.

Bármelyik otthonban megállják a helyüket

Ha egyedi nyílásszárót szeretnénk, a tökéletes megoldásnak szinte csak fantáziánk szabhat határt. A többféle anyag mellett ugyanis rengeteg formából, színből és kialakításból is választhatunk.

Az ablak készülhet teljes kerettel körbe, alacsony alumínium küszöbbel, vagy alumínium küszöb nélküli rendszerrel is, és gyakorlatilag bármilyen méretben és színben legyártható.

A természet szerelmesei számára elérhetők a fa hatású ablakok és ajtók, addig a modern megjelenés és formavilág kedvelői pedig gyönyörű, letisztult műanyag nyílászárók közül válogathatnak.

Egyszóval az egyedi igények szerint tervezett nyílászárók bármelyik otthon berendezéséhez képesek tökéletesen illeszkedni, a színes ablakok vagy ajtók pedig egészen különleges atmoszférát teremthetnek a lakásban.

A több mint 40 szín és fa mintázat lehetővé teszi azt, hogy a modern, tökéletes hő- és hangszigetelésű műanyag nyílászárók a meghitt, szerethető hangulatot alakítsanak ki otthonunk külső és belső tereiben egyaránt.

Hogyan lehet saját, egyedi nyílászárónk?

Ha úgy érezzük, eljött az ideje a cserének, vagy az egyedi megoldásokat keressük, először is tisztában kell lennünk a pontos méretekkel. Ezután jöhet a kialakítás, valamint a szín kiválasztása. És természetesen nem szabad megfeledkezni a megfelelő hő- és hangszigetelési képességről sem.

A műanyag nyílászárók egyrészt kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, másrészt pedig magas fokon személyre szabhatók. Az egyedi mintázat segítségével akár egy autentikus fa ajtó vagy ablak látszatát is képesek kelteni, így gyakorlatilag minden vásárlói igény kielégítésére alkalmasak lehetnek.

Ha Ön is szeretne hasonlóan rugalmas megoldást saját otthonában, kérjen bátran ajánlatot tőlünk. Az RS Ablak segít abban, hogy megvalósítsa egyedi elképzeléseit, és otthonát saját képére alakítsa. A megvalósításnak pedig csak a fantáziája szabjon határokat.

Az RS Ablak által gyártott nyílászárók ugyanis nem tömeggyártott termékek. Méretüket, kialakításukat és megjelenésüket tekintve is a megrendelő igényeihez igazodnak.

A kiválasztott ablakot a megrendelésétől számított két héten belül legyártjuk és be is építjük. A munkát saját, megbízható szakmai csapat végzi, így a felújítási munkálatok során Önnek gyakorlatilag az ujját sem kell mozdítania.

Ha szükséges, kollégáink szívesen adnak tanácsot és bármikor segítenek annak érdekében, hogy Ön minden esetben a legjobb döntést hozza, ha a nyílászárók hatékony cseréjéről van szó.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top