Otthonok és Kertek

Falmec Multi-Air technológia – A Falmec újabb forradalma a konyhai elszívók világában.

Az új Multi-Air technológia forradalmasítja az elszívás hagyományos koncepcióját. Az intuíció az, hogy a szívóerőt több, vízszintesen elosztott ultrakompakt motorra kell felosztani a széles és erőteljes elszívás érdekében.

Az előnyök többszörösek: csökkentett zaj, homogén elszívás a felület mentén, hatékony szűrés a regenerálható Carbon.Zeo szűrőtechnológiának köszönhetően és nem utolsó sorban ultrakompakt kialakítás.

A lapos Multi-Air rendszer új tervezési távlatokat nyit az új páraelszívó-koncepciók előtt, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Falmec Light – Hadd ragyogjon a levegő!

A „kevesebb több” logika ihlette a Light alapvető és geometrikus formáját, amely tökéletesen illeszkedik a modern konyhai környezetbe. Éppen a formája a lényege, hogy az új Falmec elszívó egyedi és egyben rendkívül sokoldalú legyen. A Falmec új ultrakompakt „Multi-Air” technológiájának köszönhetően a Light képes a motorokat és a szűrőket egy 10 cm magas testben tárolni.

A szívóelemet két fekete szatén alumínium profil és a felső részen két füstüveg veszi körül. A páraelszívó teljes hosszában lévő profilban elhelyezett LED szalag jobban megvilágítja a munkalapot és kellemes környezeti fényt teremt. Az elszívó két változatban kapható, 180 cm-es aszimmetrikus elszívással és 120 cm-es központi elszívással.

A fény, a dizájn és a teljesítmény még soha nem ragyogott ennyire!

   

importőr: Multikomplex Budapest Kft.

forgalmazók: www.multikomplex.hu/forgalmazoink

bemutatóterem: 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.

e-mail cím: info@multikomplex.hu

weboldal: www.multikomplex.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top