Otthonok és Kertek

Farm átalakítása

Az Egyesült Királyságban található ez a családi otthon, mely jól alkalmazkodott a környező erdős tájhoz.

A Van Ellen + Sheryn Építészeti Iroda által került átalakításra az épület, melyet az 1950-es években építettek.
A parasztházat és a nyugati oldalon lévő régi pajtát átszervezték, hogy egy nagyvonalú otthont biztosítsanak. Ezek a területek jelenleg a hálószobákat és a nappali területét foglalják magukba.

“A család nyugalmának és szabadidős együtt töltése érdekében egy acélkeretes üvegszerkezet került a parasztház és a pajta közé.” – magyarázta az építész. Ez számos célt szolgál. Új színt visz az épület felépítésébe, amely egy konyhával és nappalival rendelkezik, egyben hozzáférést biztosít a kültéri kerthez, és útvonalként szolgál a parasztház, istálló és kert között.

A legfontosabb anyagok a fa, tégla és az üveg volt, amelyekkel felújították ezt a figyelemre méltó otthont.

Forrás: Freshome

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top