Otthonok és Kertek

Fedezd fel a korlátok nélküli buliélményt a Sonos Roammal!

Megszakítás nélkül zenehallgatásra vágysz? A barátaidnak is szívesen megmutatnád kedvenc számaidat? A Sonos Roam ultrahordozható hangszóró megteremti számotokra a fergeteges buliélményt, bárhol is jártok…

A Sonos nem véletlenül a hangélmény piac egyik vezető márkája. Egy-egy kiváló hangzást nyújtó termék piacra dobását követően nem áll meg a cég, hanem újabb és újabb innovációk kifejlesztésén fáradozik a vásárlói igények maximális kiszolgálásáért. Így történt ez az idén tavasztól elérhető Sonos Roam, a Sonos legújabb családtagjának megalkotásakor is. A hordozható hangszóró használata nagyon egyszerű. A Sonos alkalmazás telepítését követően okostelefonon keresztül állítható fel az otthoni, wifit igénylő Sonos hangrendszer, amelyen keresztül gyakorlatilag a streaming szolgáltatók nagyrésze által biztosított zene, illetve a Sonos saját rádiójának világszerte fogható több tízezer rádióállomása elérhető, így nincs akadálya a korlátlan zenehallgatásnak és egyéb audio tartalmak fogyasztásának. A Roam Sound Swap funkciójával akár szobáról szobára haladva egy gombnyomással átküldhető a Roamon hallgatott zene egy másik szobában lévő Sonos hangszóróra, így magaddal sem kell vinned a készüléket, ha helyet változtatsz a lakáson belül. Ha pedig úgy döntesz, hogy házon kívül szeretnéd barátaiddal és persze a kedvenc zenéiddel tölteni az estét, csak fel kell kapnod és a táskába dobni a Roamot.  Miután eltávolodsz a wifi hatóköréből, a hangszóró automatikusan Bluetooth módba kapcsol, ezzel folyamatosan, megszakítás nélkül biztosítja a zenei élményt.

Veled is megtörtént már, hogy hallgattál egy zenét, de például a kertben nem hangzott olyan ütősen a basszus, hangosításnál torzított, vagy csak nem úgy szólt, ahogy azt korábban megszoktad? A Sonos Roam a Trueplay technológiának köszönhetően mindenhol a legjobb hallgatási élményt nyújtja. Legyen az a kerted vége, vagy éppen a nappali közepe takarítás közben. Hatalmas előnye, hogy egy töltéssel akár 10 órán keresztül is szól, vagyis zenélhetsz reggelig. Ha utazásra vinnétek, és otthon marad a töltője, akkor elég csak beosztani a játékidőt, mert 10 napig alvó üzemmódban simán el van töltés nélkül.

Roam kialakítása a Sonos-tól már megszokott, letisztult dizájnt követi, ezért gyakorlatilag minden berendezéshez jól illik. Kompakt kialakításának köszönhetően lehet használni állítva vagy fektetve a körülményektől függően, a hangzását ez egyáltalán nem befolyásolja. Mivel a Roam tervezésekor szempont volt a könnyű hordozhatóság, ezért lekerekített háromszög dizájnt kapott, és mivel mindössze 430gr-ot nyom, egy kézitáskában is kényelmesen elfér.  Két színben kapható: árnyfeketében és holdfényfehérben, ami mindkét alapszín mellett elkötelezett zenehallgató számára alternatívát nyújt. A Roam porálló és teljesen vízálló, így akkor sem kell aggódnod, ha a kerti bulinak egy hatalmas nyári zápor vet véget, és a Roam az utolsó, amit bevinnétek. 

A hangszóró méretének és a további, fent bemutatott tulajdonságainak köszönhetően megannyi helyen és alkalommal használható. Akad, aki a tévével vagy laptoppal köti össze, filmnézéshez vagy otthoni játékhoz. Más kirándulni, utazni viszi magával. Sátorban, autóban is maximális zenehallgatási élményt nyújt. Baráti, családi összejövetelekhez remek hangulatot biztosít. Hihetetlen akusztikájára, hangzásának mélységére és tisztaságára a méretét tekintve is bőven rácsodálkozunk. Próbáld ki te is a Sonos Roamot, és engedd, hogy a hangok életre keljenek körülötted!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top