Otthonok és Kertek

Fehér és némi púder-pink

avagy egy nőiesen elegáns otthon

A budai lakás megrendelője egy igazán nőies, modern üzletasszony volt.

Egy olyan otthonra vágyott, amely alapvetően elegáns, dominál benne a fehér szín, emellett harmonikus berendezéssel, finom kiegészítőkkel, kifinomult, kedves megoldásokkal látják el.

A többféle kedvenc hangulat közül a lakásban a nőiességet valósította meg Ferenczi Éva lakberendező. A belső tér karakterét a fehér és némi púder-pink árnyalat határozza meg.

A belsőépítészeti lehetőségek és lakberendezési ötletek egyeztetését követően kezdődött a lakásfelújítás. A lakberendező igazodott a lakás adottságaihoz, meglévő anyagokhoz. Filigrán díszprofil mögé rejtett LED világítás emeli ki a falfelületeket borító tapéták mintáját és finom színárnyalatait. Az étkező elrendezése egy nagyméretű fali tükör köré összpontosul, melyet úgy helyeztek el, hogy a hálószobában található párjával érdekes tükröződéseket láttatnak.

Mesteremberek készítették az egyedi bútorokat: asztalos és üveges gyártotta le a fiókos étkező komódot, a meglévő előszoba tükör bőr keretezését, a széles kerettel megálmodott látványos tükröket és a járható gardrób üveg frontját.

A tulajdonos hölgy kedvenc darabjai a hálószoba különleges, egyedi formájú éjjeliszekrényei és a nappaliban lévő design kisasztalok. A konyha kialakítása a megrendelő hölgy elképzelései szerint alakult a szigetbe épített kihúzható hűtővel, és a színeiben kissé maszkulin érzéssel.

Tervező és megbízó tökéletesen egy hullámhosszon gondolkodott a munka során, így minden bútor és berendezés megtalálta a helyét. Az eredmény egy hívogatóan elegáns fehér otthon lett, ahova meginvitálható a család és a barátok, és ahol jólesik egy fárasztó nap végén megpihenni.

Még több képet a cikk galériájában találsz!

Tervezés:

Ferenczi Éva

Enteriőrtervező

+36 30 437 64 55

eva@studiotrendinterior.com

Studio Trend Interior

Lakberendezés | Belsőépítészet

www.studiotrendinterior.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top