Otthonok és Kertek

Fejezze ki egyéniségét a természet színeivel!

Lenyűgöző színű homlokzati vakolatokkal, festékekkel és még soha nem látott innovációkkal várja Önt a Ceresit ÚJ Colours of Nature oldala!

Egy vakolatszín hosszú évekig elkíséri a házat és a benne lakókat. Miért is ne fejezhetnénk ki ezen keresztül is a saját egyéniségünket? Lenyűgöző vakolatokat és homlokzatfestékeket találhat a Ceresit Colours of Nature választékában, már 516 különböző színnel. Inspirálódjon, és találja meg az Önhöz legjobban illő árnyalatokat! Látogasson el a www.ceresit-coloursofnature.hu oldalra, ahol a következő lehetőségek között böngészhet:

  • Megtekintheti az összes COLOURS OF NATURE színt és kiválaszthatja kedvenceit!

Válasszon a lenyűgöző színű vakolatok és festékek közül. Az emberi személyiségnek rengeteg árnyalata létezik. Éppen ezért a Colours of Nature palettát 516 különböző színből alkottuk meg.

  • Próbálja ki az általunk tervezett, egyedülálló és forradalmi HOMLOKZATTERVEZŐT, hogy megtalálja a legjobban egymáshoz illő színkombinációkat!

Válasszon egy házmodellt és próbálja ki rajta a választott színkombinációkat. Tervezze meg velünk az álomotthonát!

  • Találja meg az Önhöz legjobban illő színeket! Ehhez böngésszen a galériában, vagy töltsön fel egy saját képet és Mi megmutatjuk, hogy melyik paletta egyedi színeit rejtik ezek a képek.

Nem tudja eldönteni, hogy mely színek fejezik ki a legjobban a személyiséget és illenek az otthonához? Töltse ki a SZÍNTESZTET és inspirálódjon néhány egyszerű kérdés megválaszolásával.

  • A fenti újdonságok mellet a nemrégiben megújult VISAGE palettát is megtekintheti: Az építőipari trendeket figyelve elmondhatjuk, hogy jelenleg a természetes anyagok, úgy, mint a fa, kő vagy éppen a beton határozza meg az iparág stílusát. Ezek az anyagok egyedi, modern és ízléses külsőt kölcsönöznek bármely homlokzatnak.

Látogasson el a www.ceresit-coloursofnature.hu oldalra, és használja ki a Ceresit által nyújtott kivételes lehetőségeket!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top