Otthonok és Kertek

Felejtsd el a vasalót, használj krepp ágyneműhuzatot!

A vasalás nem tartozik sem a nők, sem a férfiak kedvenc házimunkái közé. Én is csak akkor vasalok, amikor nagyon muszáj és akkor is csak a kényesebb, érzékenyebb ruhákat.

Ágyneműhuzat garnitúrát pedig eszemben sincs vasalni. Mégis úgy szeretem álomra hajtani a fejem, hogy mindig friss, tiszta, frissen mosott illatú ágyneműben alszom, ezért választottam a krepp ágyneműhuzat garnitúrát.

A krepp ágyneműhuzat nagyon szerencsés választás azoknak, akik velem hasonló módon viszonyulnak a vasaláshoz.

Mit tud ez az anyagú krepp ágyneműhuzat?

A krepp szövet nagyon tartós, a speciális gyártási technológiája miatt. Eleinte selyemből készítettek krepp anyagot, manapság azonban elsősorban 100% pamutból és kevert szálas (80% pamut, 20% poliészter) anyagból készítik.
Ez az ágyneműhuzat azért előnyös, mert nem kopik a mintája, nem fakul ki sokszori mosással sem. Gyártása folyamán nátriumlúggal kezelik a szövetet, speciális nyomási metódussal. A nátriumlúg hatására az anyag helyenként összezsugorodik, így lesz fodros hatású és 3D a szövet. Szépen visszaadja a különféle mintázatokat a krepp ágyneműk esetében. Népszerű a virágminta, a városos minta, az állatmintás és a rengeteg pöttyös, csíkos, szivecskés, stb. minták.

3 alapvető krepp anyag létezik:

  • fodros
  • kérges
  • hólyagos

A krepp ágyneműhuzat a kérges kategóriába tartozik. Ez egy kivételesen könnyű és puha anyag, amely nagyon jól szellőzik az éjszakák folyamán, ha ágyneműhuzatunk ilyen anyagú. Az izzadságot azonnal felszívja, ezért a krepp ágynemű azoknak is ideális, akik nyugtalanul alszanak, beleértve a gyerekeket is.

Mivel a krepp ágynemű bőrünk egész felületével érintkezik éjszaka, fontos a természetes anyag használata és akkor a legjobb minőségű, ha 100% pamutból készül.

Miért válaszd a krepp ágyneműhuzat garnitúrát?

  • Tartós
  • Ellenálló
  • Vasalásmentesen is szépek marad
  • Jó légáteresztő képességű
  • Sokféle minta kapható belőle
  • 3 részes, 7 részes és 6 részes dupla paplanos formában is beszerezhető

Ki az, aki az ágyneműhuzat vasalásával szeretné tölteni az estéjét?

A krepp ágynemű mindenki kedvence. Nem csak a nők, de a férfiak táborában is népszerű. A férfiak a nőktől még kevésbé szeretik a házimunkát, de a krepp ágynemű garnitúrával szerencséjük lesz, hiszen leveszi ezt a terhet a vállaikról.

A krepp ágynemű nem igényel vasalást!

Mosás után nagyon hamar megszárad ez a könnyed anyag. Én, ha délelőtt elindítom a mosógépet, este már húzhatom is fel a paplanra és a párnákra, mert teljesen megszáradt. Így szinte azonnal a friss ágynemű között találom magam. Nagyon praktikus és háziasszonybarát, mert időt spórol nekünk.

A pamut krepp ágynemű nagyon jó választás az apartmanok, panziók, szállodák szobáiba is. Nincs még egy ilyen praktikus ágyneműhuzat típus. Krepp ágynemű 3 részes, 7 részes és 6 részes nagy paplanhuzatos formában is megvásárolható, így minden igénynek eleget tesz.

Meseszép krepp ágyneműhuzat garnitúrákért keresd fel a szépágynemű webáruházat, ahonnan ingyenes szállítással rendelhetsz!

www.szepagynemu.hu

Telefon: 06 30 509 24 18

E-mail: info@szepagynemu.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top