Otthonok és Kertek

Fókuszban A JÖVŐ OTTHONA

A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design (OTTHONDesign), valamint a kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT) témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron.

2018-ban A jövő otthona. van a középpontban, képletesen és ténylegesen is. A kiállítók termékei, szolgáltatásai is számos speciális újdonságot tartalmaznak majd. A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign egyik pavilonjában viszont – a tavalyi nagy siker után idén is – ténylegesen felépül A JÖVŐ OTTHONA. 150 négyzetméternyi „kiterített” lakásban a smart home legélhetőbb, a mindennapok kényelmét elősegítő megoldásait mutatja majd be.

A projekt célja, hogy a látogatók számára bizonyítasa, a technika teljes mértékben a lakók szolgálatában áll, az ő kényelmüket szolgálja, és az okos megoldások egy lakásban mára már nem feltétlenül csak a luxuskategóriájú házakban elérhetők. Mindezt a Lakberendezők Országos Szövetsége által tervezett skandináv stílusú enteriőrökben elhelyezve. Világos, könnyen áttekinthető, élhető terek, természetes anyagok találkozása a legkorszerűbb technológiákkal és csúcsminőségű design termékekkel.

Ismét láthatók a fiatal hazai tervtők munkái a MagyarDesign standján. A Download Design projekt ezúttal az elmúlt évek gyermekbútoraiból válogatott néhányat, mellyel ezúttal egy gyermekjátszót fognak berendezni és működtetni, és ráadásként ezek a bútorok a pop up store-ban rögtön meg is vásárolhatók a helyszínen.

Az építkezéshez szükséges alapanyagok, a lakásbelső kialakításához felvonultatott magas színvonalú termékek mellett a megújuló energia hasznosításának megoldásai, a kerttervezés, kertépítés eszközei is megjelennek a kiállításon sok programmal és újdonsággal együtt. A CONSTRUMA KERT pavilonjában X. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Kertépítő Verseny és Show, az idén az AMC támogatásával. A gyönyörű épített kertek mellett a Euroskills (fiatal szakmunkások versenye) európai döntőjének magyar selejtezőjébe is bepillantást nyerhet a naygközönség. Kaktuszok, bonsai növények, kertápoláshoz szükséges kisgépek, eszközök, kerti bútorok várják a látogatókat.

További részletekért, friss információkért, online jegyvásárlásért érdemes a kiállítások honlapját felkeresni.

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: www.construma.hu ; www.otthon-design.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top