Otthonok és Kertek

Fürdőszobai csaptelepek a modern fürdőszobába: Novus Loop

Az új sorozat különösen sokoldalú és vonzó.

Éppen építkezik vagy felújít, és dizájnos fürdőszobai csaptelepeket keres vonzó áron? Akkor ismerje meg az új hansgrohe csaptelep családot. Így friss lendületet vihet modern fürdőszobájába. A széles választék ízléses kombinációkat kínál a mosdókagyló, a fürdőkád, a zuhanyzó és a bidé egységes megjelenéséhez.Belépés az elegáns fürdőszobák világába

Alakítsa ki fürdőszobáját élettel teli, modern formatervezéssel: A dinamikus vonalvezetésű kar és kifolyó kiváló minőségű megjelenést kölcsönöz a csaptelepnek. A fürdőszobai csaptelepek egységesen karcsú formavilága eleganciát sugároz. A precízen megmunkált élek pedig letisztultságot adnak a formának. A széles választék eddig soha nem látott kialakítási szabadságot nyújt Önnek. A Novus sorozatban bármely modern mosdókagylóhoz megtalálja a hozzáillő csaptelepet. A mosdókagylóhoz készült csaptelepeknél számos különböző magassággal találkozhat. A zuhanyzók esetében fali és falsík alatti szerelésű zuhanykeverő közül választhat. S ez még nem minden: a hansgrohe legújabb fürdőszobai csaptelep családja vonzó áron egyesíti egymással a dizájnt és a minőséget.Érvek az új csaptelep család mellett:


Dizájn: dinamikus forma a lábazattól a kifolyóig. Az érzékiség és a kiváló minőségű megjelenés találkozása. A felfelé álló kar egyszerű kezelhetőséget biztosít.

Kombinálhatóság: a Novus harmonikusan illeszkedik minden hansgrohe kézi- és fejzuhanyhoz. Ha különösen biztosra akar menni a stílus terén, válassza a Crometta zuhanysorozatot.

Széles választék: az új csaptelep család választékával szabadon alakíthatja az egész fürdőszobáját, a mosdókagylótól a fürdőkádon és a zuhanyzón át egészen a bidéig.

Technológia és kényelem: a Novus esetében élvezheti az EcoSmart és az AirPower technológiák előnyeit. Ez a víztakarékosságot és a tökéletes kényelmet jelenti. Emellett a CoolStart változat alacsonyabb energiafelhasználásról, a LowFlow technológia pedig a minimális átfolyási mennyiségről gondoskodik. A QuickClean megkönnyíti a tisztítást, így biztosítva a hosszú élettartamot és működést.www.cuimpex.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top