Otthonok és Kertek

Fűtésszerelésnél is darab és méteráras termékek a Mentool.hu-nál

A felújítás, átalakítás előbb-utóbb minden házat utolér. Idén ez az időszak talán még hamarabb beköszöntött, mint ahogyan azt sokan tervezték. A megemelkedő gázárak miatt rengetegen keresték a lehetőséget a kedvezőbb árú lehetőségekre és visszaváltottak vegyestüzelésű vagy fatüzelésű fűtőberendezésekre. A fűtés átalakításával azonban érdemes arra figyelni, hogy különböző tartozékokra is szükség lesz, amiket a legtöbb helyen csak több méter megvásárlásával, vagy nagyobb darabszám megvételével lehet beszerezni, nem így a Mentool.hu-nál.

Az őszi-téli időszak beálltával talán az egyik legnépszerűbb termék az ötrétegű cső, illetve idom. Már a legtöbben végeztek tesztfűtést, és bizony előfordulhat, hogy most jelentkeztek olyan problémák, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani. Ereszt, szivárog, korrodálódott, esetleg a rendszer bővítése szükséges.

Az ötrétegű csövet alkalmazzák fűtéshez, vízszereléshez, keringetési rendszerekhez is. Nagy előnye, hogy más csövekhez képest kevésbé korrodálódik, nem megy tönkre és a szigetelésének köszönhetően kiválóan tartja a hőt. Ezekhez a csövekhez sok esetben elengedhetetlen kellékek a méltán népszerű kulcsos idom termékek, amelyek többek között a radiátorok szereléséhez szükségesek, illetve a press idomok, amelyek a falon belül található szereléseket könnyítik meg.

Most, a fűtéskorszerűsítés kapcsán érdemes szétnézni a weboldalon, hiszen fatüzelésű rendszerekhez is találhatnak kiegészítőket, illetve kazánokhoz is beszerezhetőek a szükséges idomok. Füstcső, csődugó, füstcső könyök, kéményseprő kefe, kályhaalátét lemez, de akár alágyújtós és koromtalanító is rendelhető már online módon.

A Mentool.hu hazánkban szinte egyedülállóként lakossági felhasználóbarát. Amennyiben valakinek elromlik a fűtése és csak kevés alkatrészre van szüksége, annak javításához vagy a felújítás során nem akar nagyobb mennyiségű tartozékra költeni, mint amire szüksége van, azokat könnyedén beszerezheti online. Más üzletekkel ellentétben a fűtésszerelési termékeket, idomokat, alkatrészeket itt darabra, illetve a csöveket, huzalokat méterre is meg lehet vásárolni a máshol kapható kötegek, tekercsek helyett.

A Mentool.hu oldalán online tud vásárolni, és gyakorlatilag minden kapható, ami a házkörüli

munkálatokhoz, víz-villany-fűtésszereléshez, kertrendezéshez kell. Csak pár csavarra van szüksége, és nincs kedve kimozdulni érte? Rendelje házhoz!

A weboldal egy igazi paradicsom azok számára, akik szeretnek otthon szerelgetni, átalakítani, hiszen szinte pár kattintással minden könnyedén beszerezhető, így időt és energiát spórolnak. Nem kell több szaküzletet felkeresni, hogy meglegyen minden, amire a munkálatok során szüksége lehet.

A weboldal szakemberek számára is ideális, hiszen amennyiben a szerelés során valami hiányzik, azonnal be tudják szerezni és nem kell a kelleténél többet vásárolniuk.

https://www.mentool.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top