Otthonok és Kertek

Gazdaságos hűtő-fűtő berendezés

Chofu inverteres hőszivattyú: válassza a japán minőséget!

Új otthon építésénél nem kérdés,  hogy a fűtést illetően a modern hőszivattyús megoldást válasszuk, de régebbi házaknál is érdemes újragondolni a lehetőségeket, és akár a mostani pályázatokat kihasználva korszerűsíteni a fűtési berendezéseket. 

A hőszivattyú számos jó tulajdonsággal rendelkezik, ezért érdemes árajánlatot kérni a telepítésre. Talán a legtöbb háztartásban a legfontosabb szempont, hogy csökkenti a havi költségeket, hiszen használata jóval olcsóbb, vagy akár teljesen ingyenes. Kialakításától függ, hogy milyen mértékben lehet hozzá megújuló energiát használni. Napelemes rendszer kiépítése esetén, gyakorlatilag lenullázza a rezsiköltséget.  

Új ház építésénél meg lehet spórolni a gáz bekötését, tervezést, engedélyeztetést, kémény építését. Másik nagy előnye, hogy gyorsan felfűti a helységeket, nyáron viszont kellemes hűvösen tartja otthonát. Környezetvédelmi szempontból is igen kedvező, hiszen nincs károsanyag kibocsájtása, mint a normál fűtésnek, ami még mindig az egyik legszennyezőbb dolog. A gázszivárgás okozta szomorú esetek is elkerülhetők hőszivattyú használata esetén.

Hosszú távra a Chofu hőszivattyú az egyik legmegbízhatóbb választás (-30 °C-ban is képes 54 fokos fűtővizet előállítani). A japán minőség visszaköszön mind a kivitelezésében, mind a működtetés közben. A monoblokkos egység praktikus, könnyen telepíthető, egyszerűen programozható, működése meglepően halk. Az inverteres szivattyúk áramfogyasztása eleve sokkal kedvezőbb, mint a hagyományos hőszivattyúké.
A Chofu hőszivattyú sikeresen alkalmazható radiátoros fűtőrendszereknél is, ebben az esetben szükséges szakértővel megterveztetni, újragondolni, átszámolni a radiátorok hőleadó felületét.

A Chofu hőszivattyú remek választás lehet vállalkozások számára is, nem csak irodák, de ipari csarnokok, fólia sátrak felfűtésére, hiszen több hőszivattyú gond nélkül összeköthető. Összességében a hőszivattyú az egyik legjobb ma elérhető fűtési megoldás mindenki számára.

Referenciáink: https://chofu-hoszivattyu.hu/referencia/ 

Érdemes árajánlatot kérni: https://www.rifeng-hoszivattyu.hu/form/arajanlat-keres  

Radiátoros fűtőrendszereknél: https://chofu-hoszivattyu.hu/blog/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top