Otthonok és Kertek

Gazdaságos kerítés megoldások lakossági ügyfelek részére

Termékskálánk összeállítása során törekszünk arra, hogy ne csak az ipari, logisztikai létesítményeket tudjuk kiszolgálni, hanem a minket megkereső lakossági ügyfeleknek is gazdaságos, de ugyanakkor minőségi termékeket tudjunk ajánlani.

Ezúttal három táblás kerítés típust mutatunk be, melyek egyediségét a két méteres tengelytáv adja, amelynek fő előnyei, hogy a rövidebb szakaszokra is esztétikusan tudjuk telepíteni a kiválasztott kerítést, illetve, ha szükséges a tábla vágása, akkor sokkal kevesebb hulladék képződik. Két hullámos és egy sík táblát kínálunk elsősorban családi házakhoz, melyek az ARISTA, AXOR® CLASSIC és AXOR® CHIC kerítéstáblák. Az ARISTA, AXOR® CLASSIC táblák hullámosak, míg az AXOR® CHIC 2D vagy másnéven síktábla, így könnyen kiválaszthatják, amelyik jobban tetszik Önöknek. Közös ezekben a kerítés típusokban a szemméret, mely 200x55mm, a huzal vastagsága, amely függőlegesen 4mm, vízszintesen 4mm, illetve a síktábla esetében a vízszintes huzalok dupla 4,5mm huzalokból állnak, ezáltal ez a legerősebb tábla a 3 típus közül.

A kerítések típustól függően 0,6m 1,00m 1,20m 1,50m 1,70m és 1,90m magasságban vásárolhatók meg az ARISTA táblától eltekintve a RAL skála 200 színében. Ez utóbbi kizárólag RAL6005 zöld és RAL7016 antracit szürke színben kapható.

Az ARISTA tábla ajánlott oszlopa a 48 mm átmérőjű UNIVERS® oszlop, de telepíthető AXOR® PLUS és AXYLE® oszloppal is, valamint kiegészíthető LIXO® belátásgátló szalaggal.

Az AXOR® CLASSIC tábla ajánlott oszlopai az AXOR® és AXIS® oszlopok, melyekkel a rendszer kiegészíthető betonlábazati elemekkel és igény szerint többféle belátásgátló kiegészítővel.

Az AXOR® CHIC síktábla a dupla vízszintes huzaloknak köszönhetően erősebbé és ellenállóbbá teszi a kerítésrendszert. Telepíthető AXOR®, AXOR® PLUS, AXIS® vagy AXYLE® oszloppal, betonlábazati elemekkel és LIXO® Horizontal, azaz vízszintes belátásgátló szalaggal.

A tábláskerítések kiegészíthetők a kerítéshez illeszkedő egy vagy kétszárnyú AXOR kapukkal, vagy egyszárnyú ECO Garden személybejárati kapukkal. Bővebb információ a kiskapukról weboldalunkon olvashatnak: https://keritesvilag.hu/hu/31-kiskapuk

Telepítés után a rendszer az egyedülálló oszlop-tábla kapcsolódásnak köszönhetően nem tartalmaz rögzítőket, azonban ez alól kivételt képez az ARISTA tábla és UNIVERS® oszlop kombináció.

A nagytapadású poliészter bevonatnak köszönhetően az ARISTA táblákra 5, míg az AXOR® CLASSIC és AXOR® CHIC táblákra 10 év felületvédelmi garanciát tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Tábláink közül az ARISTA és AXOR® CHIC kerítéseket a hozzá tartozó oszlopokkal az ország bármely pontján, az Új HÁZAK ZRT telephelyein is megvásárolhatják!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top