Otthonok és Kertek

GIL Minőségi nyílászárók 1998. óta

Cégünk nyílászárók tervezését, forgalmazását és kivitelezését végzi 20 év tapasztalatával – egyazon név, tulajdonosi kör, telefonszám és adószám alatt. Az elmúlt 8 évben cégünk bevételét megnégyszereztük és évek óta fejlődő, növekvő tendenciát mutatunk. Több, mint egy évtizede aktív résztvevői vagyunk Magyarország legnagyobb építőipari kiállításainak, ahol évről-évre bemutatjuk a magyar piacon egyedülálló újdonságainkat.

Kollégáink között építészek, mérnökök, logisztikusok, asztalosok, lakatosok is vannak, akik a szakmai tudásukkal maximálisan alkalmazkodnak Ügyfeleink igényeihez.

Az eltelt időszak alatt a magyar építőiparban fellelhető bármely típusú nyílászáróval és azok kialakításával találkoztunk és megismerkedtünk, amely segít minket a megfelelő technika alkalmazásában.


Az alábbiakban rövid kivonatot nyújtunk az általunk képviselt termékekről:  
 
– Kültéri műanyag, fa és alumínium nyílászárók valamint ezek variációi
– Beltéri ajtók közel 3000 féle variációs lehetőséggel, valamint hozzájuk kapcsolódó belsőépítészeti megoldások (önálló bútorok, beépített bútor frontok, falburkolatok)
– Napfény- és biztonságvédelem (redőny,zsaluzia, reluxa, szúnyogháló, szalagfüggöny, stb.)
– Tetőtéri ablakok és a kapcsolódó árnyékolók
– Intelligens épületautomatizálási rendszerek
– Kilincsek, ajtóhúzók és bútorfogantyúk klasszikus és exkluzív olasz, német, portugál gyártók termékei


A tervezéstől a szaktanácsadásonát a kivitelezésig komplex szolgáltatást nyújtunk és az általunk beépített és karbantartott termékekre akár 10 év garanciát is adunk!


A Gil-Trade Kft. elkötelezte magát a minőségi termékek és szolgáltatások mellett. Ügyfeleink döntését személyes konzultációkkal, építészi, kivitelezői egyeztetésekkel segítjük.

Reméljük, általános bevezetőnk elnyeri tetszését, és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!


Tóth-Gili Ferenc
Ügyvezető
GIL-TEAM
Gil-Trade Kft.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top