Otthonok és Kertek

Gyárból modern, tágas lakás

Koppenhágában található ez a modern, tágas apartman, mely 2017-ben a JAC Studio közreműködésével újult meg.

A 200 m2-es lakás felújítását egy korábbi gyár komplexumban hajtották végre. A lakás középpontja a felületek belső megjelenésének megteremtése, amely kettős funcionalitást biztosít, különös tekintettel a részletekre.

A látszólag lehetetlen szerkezetek levitálódnak az egész belső térben, finomsággal és könnyedséggel fűszerezve. A lakás gazdag anyagválasztékban, amely erős kontrasztot és találkozást tesz lehetővé olyan felületek között, amelyek konzolosak, és kölcsönhatásban állnak egymással.


A formatervezés célja, hogy megnyitja a belső tereket, hogy egy nagy nyitott teret alakítson ki, amely lehetővé teszi a nappali, konyha és étkező egy területté nyilvánítását.

A bútorok elhelyezése inkább a terek szétosztását eredményezi, ahelyett hogy ezt falakkal oldanák meg.

Az étkező központi eleme egy hosszú, 4,5 méteres konzolos asztal, amely látszólag lebeg a konyhában.


Ezenkívül a lépcső, kandalló, ülőhelyek kaptak helyet. A könnyű acélszerkezetes lépcső az első szintről függeszkedik, hogy a letiváció és a tisztaság formáját nyújtsa.

A két hálószoba bejáratát egy osztószekrény képezi, amely teljesen felnyitható, hogy lehetővé váljon a tárolás és a belépés.


Az egész lakásban a fényvisszaverő anyag jellemző, mint például az üvegezett színes csempe.

A fürdőszobában további két különböző árnyalatú anyag kapott helyet, amelyek a mosdó és fürdő területét próbálják behatárolni.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top