Otthonok és Kertek

Gyönyörű ötemeletes penthouse igényes belső dekorációval

Luxus, kifinomultság, letisztult és egyszerű modernitás – ez csak néhány a Fokvárosban található csodálatos 5 emeletes penthouse meghatározó jellemzői közül.

Ezt a projektet a SAOTA tehetséges csapatai az ARRCC és az OKHA stúdiókkal együttműködve valósították meg.

A penthouse összesen 5 emeleten terül el, nagy teraszokkal és teljes magasságú ablakokkal.

A természetes domborzati viszonyok lehetőséget adtak az építészeknek, hogy nagy hangsúlyt fektessenek a gyönyörű kilátásra, amelyet ennek a gyönyörű penthouse/magán művészeti galériának mind az öt szintjéről megcsodálhatunk.

A bejárati előcsarnokot sok sárgaréz részlettel, LED világítással díszítették.

A csapat gondosan ügyelt arra is, hogy a szomszédos helyekről nyíló kilátást is megőrizze, elkerülve minden olyan módosítást, amely bármilyen módon akadályozná vagy rontaná azt. Ami ezt a gyönyörű penthouse-t illeti, teraszos szerkezetet és mély túlnyúlásokat adtak neki, végül egy olyan szerkezetet hoztak létre, amely képes beleolvadni a természetes környezetébe, és kihasználni a fekvését.

A belső tér egésze nagyon fényűző és kifinomult hangulatú, anélkül, hogy túlságosan díszes lenne.

Az épület főbejárata egy gyönyörű, kővel burkolt recepcióval rendelkezik, és egy privát lift vezet fel egy folyosóra, majd egy természetes tölgyfával, sárgaréz és modern LED-világítással díszített privát lobbyba. Onnan egy kétszintes nappali részbe jutunk, ahol egy impozáns bronz- és üveglépcső kínál hozzáférést a többi emeletre.

A természetes anyagok és a nyugtató színek és felületek barátságos és kellemes hangulatot teremtenek a lakótérben.

Egy kortárs csillár növeli a vizuális látványt az amúgy is stílusos étkezőben.

A tetőtéri lakás egyben privát művészeti galéria is, ahol olyan művészek, mint Chris Soal, Chris Soal és Lexandra Karakashian mutatkoznak be. Ez a gyönyörű természetes anyagok csodálatos bemutatása, amelyet kiegészít a luxus, a kifinomultság, de az egyszerűség is. Végső soron a belsőépítészet a modern és az art deco hatások stílusos kombinációja, a hangsúlyt a gazdag befejezésekre, az elegáns színekre és a sok egyedi bútorra és dekorációra helyezve.

A finom LED-világítással kiemelt kortárs kandalló nyugtató fókuszpontként szolgál.

Az étkezőasztal egyike a penthouse-ban található számos egyedi bútordarabnak.

A fő hálószoba nagy és tágas, és zöld fallal rendelkezik.

A szoborszerű mosdókagyló és a kaszkádszerű függőlámpák nagyon kifinomult megjelenést kölcsönöznek ennek a fürdőszobának.

Forrás: homedit.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top