Otthonok és Kertek

Hajóvezetői jogosítvány online! Wiking Yacht Akadémia

Bár az idei tavasz ismét mindannyiunkat elbizonytalanít a nyári terveket illetően, mi mégis készülünk a nyárra.

Bezártság ide vagy oda, nálunk már jó ideje remekül halad az e-learning, legyen szó motoros vagy vitorlás hajóvezetői oktatásról!

Az alap hajóvezetői képzések mellett tapasztalt hajósainknak szezonkezdéskor a manővertréninget ajánljuk, hogy némi gyakorlással és hasznos trükkökkel segítsük a gyakorlati tudás felfrissítését és támogatást nyújtsunk a biztonságos hajózáshoz.

Dübörög az e-learning

Most van az eddig halogatott lehetőségek ideje! Nincs már kifogás, a nagy sikerű Wiking Yacht Akadémia képzései továbbra sem állnak le, sőt! Már bármikor szerezhetsz jogosítványt motoroscsónakra vagy vitorlás hajóra otthonról, a kanapédról is. A pozitív visszajelzések alapján az online rendszerben történő tanulás lehetősége osztatlan sikert aratott, így 2019. év végén átálltunk a teljes e-learning rendszerre.

A tanulók az összes felkészítő anyagot online kapják meg, és csupán egyetlen alkalommal kell személyesen konzultálniuk az oktatóval. A vizsgák 99 százaléka sikeres, mert mindenki maga szabja meg, hogy mikor – akár éjjel is – és hol – akár a nappaliban vagy a Duna-parton – áll neki a következő leckének. A modulok tanulása közben, a témakörök végén csak a jól teljesített tesztek után enged tovább a rendszer, így lesz biztos a megszerzett tudás. A 2020-as évben a személyes konzultációk helyett videócseten tartottuk a kapcsolatot tanulóinkkal, így elmondható, hogy immár teljesen online az elméleti hajóvezetői képzésünk. Hallgatóink száma az utóbbi időben nagyságrendekkel növekedett, hiszen már azok is könnyedén jogosítványt szerezhetnek, akiknek eddig fejtörést okozott és szervezéssel járt a fővárosba utazni.

Manővertréningek

Egyszerre pihentető és rendkívül élvezetes a manővertréning, amely függetlenül attól, hogy friss kapitány vagy tapasztalt hajós vagy-e, mindig aktuális és hasznos lehet számodra. A profi oktatóval zajló tréning bármelyik Wiking Yacht Club kikötőnkben elvégezhető, és míg te begyakorlod és elsajátítod a kanyarokat, precíziós technikákat, fordulásokat vagy bójakerüléseket, addig a család vagy a barátok nem messze tőled élvezhetik a pihenést. Nincs is jobb, mint egy kikapcsolódással egybekötött oktatás, melynek során ki tudjátok használni a kikötőink nyújtotta programokat, lehetőségeket, és mégis hasznosan, fejlődéssel zárhatjátok a napot.

Vitorlásjogsi Budapesten? Naná!

Ha a vitorlások felé húz a szíved a motorosok helyett – vagy épp mellett –, és szeretnél hajóvezetői jogosítványt szerezni, akkor sem kell a Balatonig vagy a Velencei-tóhoz utaznod, hogy megszerezd a vitorláshajó-vezetői képesítést! Vizsgákkal együtt néhány hét alatt a Wiking Yacht Akadémia szervezésében a budakalászi LupaWake-en is megvalósíthatod az álmod. Ahogy a motoros-, úgy a vitorlás­oktatás esetében is az elméleti oktatással párhuzamosan zajlik a gyakorlati képzés, így azzal, hogy online tanulhatsz, ráadásul Budapesthez közeli helyszínen gyakorolhatsz, igazán hatékonnyá tesszük a hajóvezetői engedély megszerzését! A Wiking Yacht Akadémián lehetőséged van arra, hogy „Kombinált” képzéseinkkel egyszerre szerezd meg a motoros és vitorlás hajóvezetői jogosítványt, akár 1 hónap alatt. Jó hír, hogy ha eljön a vizsga ideje, akkor sem kell elutaznod a fővárosból, hiszen a Budapest melletti Lupa-tavon sikerrel veheted az akadályt, míg a családod a vízparton sütkérezik és élvezi a nyári szabadságot.

HAJÓVEZETŐI KÉPZÉSEK →  https://wiking.hu/hajovezetoi-tanfolyam/

JELENTKEZZ ITT!

akademia@wiking.hu

+36 20 466 7958

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top