Otthonok és Kertek

Hangulatos kül-és beltéri őszi dekorációk

Tobzódjunk az ősz színes kincseiben!

A dió, mogyoró, makk, toboz, csipkebogyó, különböző bokrok kis színes termései mind olyan őszi termések, amiket őszi dekorációként is felhasználhatsz az otthonodban vagy a kertben. Nincs más dolgod, gyűjtsd be őket, és már indulhat is a munka.

Dekorálj tökökkel!

Gyűjts össze dísztököket, rakd be őket egy formás üvegedénybe, és már kész is vagy az őszi díszeddel. Mutatós, pénztárcakímélő megoldás!

….vagy falevelekkel!

Itt még csak festeni sem kell, hiszen a természet megteszi azt helyetted. Az összegyűjtött csodaszép színes faleveleket tűzd vagy ragaszd koszorúalapra, aztán máris mehet az ajtóra ez a gyönyörű, mégis egyszerű őszi dekoráció.

Ha már ajtódísz: makkos koszorú a megunhatatlan őszi ajtódísz

Tölgyes erdőben járva rengeteg makkor gyűjthetsz, amelyeket koszorúalapra ragasztva, masnival kiegészítve máris mutatós ajtódíszre tettél szert. Ráadásul milyen olcsón!

Az ősz jolly jokere egyértelműen a dísztök, amit rengetegféleképpen fel tudsz használni, ráadásul remekül mutat mind a kertben, mind az otthonodban.

Virágot az asztalra ősszel is!

Az ősz nagy slágervirága a krizantém. Ha szeretnél vágott virágot az otthonodba vagy a terasz asztalára, akkor befőttesüveget is használhatsz vázaként.

Extra hangulatos

Egy igazán színes, őszi színekbe bújtatott terasz.

Mini tündérkertet minden teraszra

Nagyon ötletesen helyezték el az ősz összes dekor elemét  egy helyen.

Elmaradhatatlan gyertya

Az őszi koszorú mellé tökéletes választás egy kis hangulatfény. Ez a megoldás még azoknak is kedvez, akik nem szeretnének sokat bíbelődni a kert őszi köntösbe való öltöztetésének.

Forrás: kert.tv

Főkép forrás: bowerpowerblog.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top