Otthonok és Kertek

Használja ki a GardenStore akcióit, és lepje meg magát, vagy szeretteit

Ha már tudja, nyárra mivel varázsolhatná kertjét még szebbé, ne várjon tovább! A tavasz beköszöntével most kezdődik a virágtartók, kaspók és kerti díszek szezonja, szerezze be most a kellékeket?

Használja az OTTHONOKESKERTEK kuponkódot és 20% kedvezménnyel vásárolhat növénytartókat/kaspókat.

Az akció 2022.03.07-től 03.13-ig tart! (Akciós termékekre nem vonatkozik, más akcióval nem összevonható!)

Egy kert akkor válik igazán otthonossá, ha elkezdjük berendezni. Először megvesszük a fákat, megtervezzük a virágok, bokrok ágyását, kinézzük a kerti sütögető helyét, és ha már tudjuk az udvarnak milyen hangulata lesz, válogathatunk a dísztárgyak, és kiegészítők között.

Talán az egyik leghangulatosabb díszítőelem, ami szinte minden háztartásban megtalálható a kaspó, vagy a virágcserép. Rengetegen használnak olcsó műanyag cserepeket, vagy nagyobb áruházakban kapható tucatárut, amivel nincs is baj, hiszen ezek a termékek is mutatósak, de nem vetekedhetnek sem minőségben, sem dizájnban a Jován manufaktúra által előállított, kis szériaszámban gyártott minőségi darabokkal.

A kőfaragó mester formatervei alapján, hazai alapanyagból, hazai telephelyen készülnek a termékek. Maga a kő egy nagyon jó minőségű beton-kompozit anyagból áll, ami a különböző kezeléseknek köszönhetően rendkívül időtálló, nem kell félni, hogy felfagy, vagy pár év után elmállik, ezért nem is kell téliesíteni, mint a legtöbb kerti dísztárgyat.

A GardenStore egyik legkedveltebb terméke a kerti csap, vagy falikút, ami többféle dizájnban, színben kapható. A Bali falikutak és az Innova termékcsalád hatalmas virágládái kifejezetten illenek a minimál házakhoz, de a legtöbb kőelem rusztikus hatása miatt, bármilyen stílushoz választható.

A kerti kődísztárgyak önmagukban is impozáns megjelenésűek, de ízlésesen elhelyezve nagyon sokat változtathatnak a kert hangulatán. A kerti kőtárgyakhoz mindig az elegancia fogalma társul. Talán ezért lehet keresett egy-egy falikút, grill, vagy virágláda, mert megadja a kert hiányzó báját, romantikáját, egyszerűen a látványa jót tesz az ember lelkének. Egy szép kerti dísz nem csak nyáron funkcionál, hanem télen is hangulatos, ahogy belepi a hó.

A vásárlók egyik nagy kedvence a madáritató. A nyári szárazság idején segítség a szomjas kismadarak számára, de könnyűszerrel rovarbaráttá alakítható, ha a madarak mellett a lepkéket is szeretnénk odavonzani.

https://gardenstore.hu/kategoria/kodisztargyak/

További fotók a cikk galériájában!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top