Otthonok és Kertek

Hasznos kurzusok egy új jövő kezdetéhez

Ma már nagy igazság, hogy nem áll meg a tanulás az iskoláskor végével. A modern idők magukkal hozták az élethosszig tartó tanulás fogalmát.

Sosem késő váltani. Már egész kisgyerekként milliószor nekünk szegezik a kérdést, mik leszünk, ha nagyok leszünk, úttörők, vagy katonák? Persze erre még érettségivel a kezünkben is nehéz választ adni, sőt, akkor kell újabb döntést meghozni, hogy az ember szakmát tanuljon, vagy felsőoktatásba menjen tovább. Ma már semmi sem lehetetlen, mindig van újabb és újabb alkalom az önmegvalósításra. A Mesto csoport 2019-ben alakult, azonban a vezetők már 25 éve foglalkoznak felnőttképzéssel, tanfolyamok szervezésével, így szem előtt tartották a trendeket, és a résztvevők igényeit is. A korábbi OKJ-s kurzusok nagyon népszerűek voltak, ezek nagy része a jelenleg aktuális felnőttképzési rendszerben érhetőek el.

A tanfolyamokat elsősorban felnőtteknek tervezték, vagyis számításba vették, hogy a jelentkezőnek esetleg van családja, vagy állása, ami mellett lehet, hogy csak korlátozottan tudnának részt venni munka utáni foglalkozásokon, ezért a délutáni órák mellett nagy számban indítottak hétvégi képzéseket, azokat is olyan alacsony óraszámban, amiben még a maximális tudás átadható. Általában nem is a tudásszomjjal van a probléma, hanem az idővel. A legtöbb jelentkező számára nehéz olyan időpontot találni, ami sikeresen beilleszthető a sűrű hétköznapokba, ezért is vált kézenfekvőbb megoldássá a hétvégi órarend.  Az órák nem csak elméleti részből állnak, sok esetben gyakorlat is szükséges a teljesítésükhöz.  Szerencsére, aki a Mesto-nál tanul, annak nem kell feltétlenül önállóan gyakorlati helyet keresnie, mert kap segítséget az iskolán keresztül.

A cég hatalmas segítséget nyújt tanulóinak a különböző fizetési konstrukciók és kedvezmények bevezetésével, ezáltal is támogatva és motiválva a jelentkezőket. Többféle kedvezmény közül lehet választani, ami valóban szinte minden élethelyzetben mankó lehet. Kedvezményezettek a kismamák, pályakezdők, munkanélküliek, OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezők, akik korábban a cégcsoportnál végeztek, illetve aki egy összegben fizeti be a tanfolyamot.

https://felnottkepzotanfolyamok.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top