Otthonok és Kertek

Hatalmas duplex Rióban

A 400 m² -es duplex egy négytagú családnak készült, a felújítás során a kényelem és a tágas terek kialakítása volt a cél, mely gyönyörűen sikerült.

A második emeletre koncentrálták a közösségi tereket, konyha-étkezőt és a pihenő helyiségeket, mint a hatalmas teraszt medencével.

Letisztult dizájn fával kombinálva egy csodás, minden funkcióval ellátott konyhát és étkezőt alkot szinte egybeolvad a terasszal

Pihenő rész a terasz kellemes, árnyékolt részén közel a medencéhez

A szülői hálószoba szintén itt az emeleten kapott helyet. A nagy ablakok tágítják a teret, emellett rengeteg fénnyel árasztja el a helyiséget. Praktikus és trendi térelválasztó fal határolja el egymástól a gardróbot és a szülői fürdőt.

Az alsó szint nagy része egy hatalmas nappali, mely egyben alkalmas családi összejövetelekre, pihenésre, olvasásra stb…egyedi könyvespolc a tulajdonosok kérésére készült.

Világos színek és a fa kombinációja tökéletes összhangot teremtenek a kortárs dekor elemekkel, festményekkel, melyek egyúttal egy kis pezsgést is csempésznek színeikkel a térbe.

Az alsó színt éke kétségtelenül a csigalépcső, mint egy szobor áll a térben.

A lépcső fa burkolatot kapott, hogy még inkább illeszkedjen környezetéhez, hiszen a falakon, a térelválasztókon is visszaköszön a fa

A kisebbik gyermek szobájában is visszaköszön a lakás egyedi stílusa, persze élénkebb színekkel dekorálva.

A nagyobbik, tinédzser korú lánynak már nagyobb szoba dukált. Dizájnja ennek sem tér el, viszont talán innen a legszebb a panoráma…

Építészek: Carolina Escada és Patricia Landau – Escala Arquitetura 

Fotók: André Nazareth

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top