Otthonok és Kertek

Heidi bútorcsalád és konyhaösszeállítás: a letisztult stílusú tömörfa bútor.

A meleg hangulatot sugárzó tömör fából készült bútorok otthonossá, meghitté teszik lakás belsőnket.  Ma már nem kell lemondaniuk erről az érzésről azoknak sem, akik a modern, letisztult, indusztriál, a skandináv esetleg minimál stílust részesítik előnyben. Heidi bútorcsaládunk darabjai bátran keverhetők modern anyagokkal és formákkal letisztult stílusuk, egyszerű vonalvezetésük révén. A masszív bútorokat tiszta vonalvezetés és a meleg funkcionalitás teszi igazán karakteressé. A bútorcsalád tagjainak védjegye az egyszerűség, de egyben a praktikusság is, nagy, jól megtervezett tárolóhelyekkel. A bútorokat egyszerű, de masszív fém fogantyúk teszik hangsúlyossá.

Tömörfenyő bútorainkat alapvetően háromféle felületkezeléssel árusítjuk, összesen 56 árnyalatban! Így a bútorok az egyedi tér igényeihez teljes mértékben igazíthatók.

Célunk, hogy minden kedves megrendelőnk otthonába igaz masszív, tömörfa bútorokat juttassunk, amelyek mentesek mindenféle egészségre ártalmas felületkezelő anyagoktól, ragasztóktól, amely kipárolgása révén még évekig egészségkárosító hatásúak. Felületkezelési eljárásaink 100%-ig természetes összetételűek, nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. A fa felületét átitatva és táplálva, annak szépségét kiemelik, tartósságát fokozzák, de páraáteresztő képességét megőrizve védik is azt. Az így kapott természetes felületek taszítják a port, könnyen ápolhatók és felújíthatók.

A bútorcsalád illetve elemei rendelhetők vízbázisú, színes fedőfestékekkel, különösen jól mutat a fehér, és szürke különböző árnyalataiban a modern, fiatalos otthonokban.

Rendelhető faerezet festett, flóderezett kivitelben, amikor a faerezet mélység- érzetét különböző színek rétegzésével érjük el. A tömör fából készült bútorok egyedi erezete és összetétele által minden darab egyedi, a fabútorok szépségének ez az egyik titka, elegáns, időtálló külsejének záloga.

A natúrbútorok kedvelőinek ajánljuk az olajozot, viaszolt felületkezeléseinket, amelyek két rétegből épülnek fel: olajos impregnáló alapozó rétegből, és viasz fedőrétegből. Az olaj mélyen beszívódva a fába, rostjait átitatja, szilárdítja, védi felületét a sérülésektől és jó tapadást biztosít a viasznak. Az alapozó olajréteg különböző árnyalatokban elérhető, erre kerül rá a méhviasz fedőréteg.

Szolgáltatásaink:

– vásárló igénye szerinti egyedi méretre

gyártott bútor, konyhabútor forgalmazása

– helyszíni felmérés, tanácsadás

– konyhabútorzat egyedi tervezése

– konyha gépészet (sütő, hűtő, mosogatógép,

páraelszívó) forgalmazása, beépítése

– kapcsolódó villanyszerelés (bekötések,

világítás kialakítása, munkalapba rejtett

szerelvények beépítése)

Vigyen egyediséget otthonába a fa természetes melegségével! Elérhető árak, valódi természetes, masszív, időtálló bútorok!

www.heidibutor.hu

info@heidibutor.hu

(+36) 30 533 9095

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top