Otthonok és Kertek

Hogy spóroljon a konyhabútor költségein? A tervezéssel!

A jó konyhabútor legalább olyan jelentős szerepet tölt be egy család életében, mint maga a lakótér. A Tomaj Bútor Manufaktúra ennek szellemiségében kínálja egyedi gyártású és tervezésű, bútorait.

A konyhabútort érdemes a lakástervezés első fázisában megálmodni. Egy háziasszony pontosan tudja, mire van szüksége neki és családjának. Van, akinek a nagy munkafelületek fontosak, más szereti a helytakarékosságot, vagy a könnyen tisztíthatóságot. A gyerekbarát megoldás is fontos szempont lehet.

Új ház építése, vagy teljes átalakítás esetén, akkor tudunk mindent a lehető legteljesebben az igényeinkhez igazítani, ha előre gondolkodunk, és meghatározzuk a végleges víz-gáz és elektromos kiállásokat. Így minden oda kerül, ahova elterveztük, ahol praktikusnak érezzük. A Tomaj Bútor Manufaktúra szakembere már a házépítés előtt megtervezi a számunkra ideális konyhát, hogy megerősítse elképzelésünket. Elég egy skiccet készítenünk és megadnunk a tér adottságait. A 3D terven, melyet elkészítenek, a bútortervező javaslatot tesz az anyaghasználatra, a forma- és színvilágra. A térrel összeillő, átgondolt színvilág nagyon lényeges szempont, ha harmonikus, jól megkomponált konyhára vágyunk.
 

Ez követően elkezdődik az egyeztetés, a pontosítás a megrendelővel. Lényeges az anyagi kondíciónkat is tisztázni, mielőtt bútort készíttetünk, mert a pár százezer forinttól akár másfél-kétmillió forintig is terjedhet egy-egy konyhabútor ára, függően a megrendelő elképzeléseitől, az anyagminőségtől, a méretektől. Minden igényt igyekeznek teljesíteni, így amennyiben alacsonyabb árfekvésben gondolkodnak, akkor sincs semmi gond, mert saját gyártású széria konyhaelemeik széles választékából állítják össze elképzelését. www.elemeskonyha.hu
  

Mielőtt az asztalos műhelyben gyártásba kerül a bútor, a megrendelést, a Dunaharasztiban lévő bemutatóteremben véglegesítik személyes megbeszélés alatt. Mivel gyártásuk távol esik a vevő otthonától, így weboldalukon (http://tbm.hu/egyedi-konyhabutor-stilusok) követheti bútorának a gyártási folyamatát. A cég minőségi anyagokkal dolgozik, elsődleges céljuk az esztétikumon túl az időtállóság. A professzionális, modern technológiával felszerelt műhelyük jelentősen nagyobb, precizitást enged meg. Ennél fogva ezek a bútorok sokkal jobban kiállják az idő próbáját. A tomajmonostorai, falusi környezetben jól képzett dolgozók, a vidéki nyugalomban gyártják le az elképzelést. A falusi műhelyből egyenesen a megrendelő otthonába szállítják a konyhabútort, ahol szakembereik beszerelik, így már csak a gondtalan, örömteli használatra vár.


Bemutatóterem – Értékesítés
2330 Dunaharaszti,
Soroksári út 5.
elemeskonyha@gmail.com
06-30 356-9620

www.elemeskonyha.hu

Bútortervezés – Asztalosműhely
5324 Tomajmonostora,
Bajcsy-Zsilinszky út 13.
tomajbutormanufaktura@gmail.com
06-30 790-4957
www.tbm.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top