Otthonok és Kertek

Hőszivattyú takarékosan, természetesen

Éljen a jelentben és használja a modern, megújuló energiákon alapuló hűtő, és fűtőrendszert, amivel nem csak pénzt takarít meg, de otthonát egyszerűen és korszerűen tudja fűteni!

A hagyományos fűtőrendszerekkel mindig csak a probléma van, legyen szó gáz, szén, vagy egyéb fosszilis tüzelőanyagról. A meglévő rendszereket érdemes évente átnézetni, az újépítésű házaknál pedig számolni kell a kéménnyel, gázbekötéssel, gázkazánnal, ami szintén költséges. Ráadásul a gázfűtés nem feltétlenül biztonságos megoldás, hiszen mindig fennállhat a robbanás, vagy a szénmonoxid mérgezés veszélye.Ezzel szemben a hőszivattyú a természetes, megújuló energiákat hasznosítja, így nagymértékben csökkenti a rezsit. A berendezéssel nem csak a lakás fűthető, hűthető, de medence melegítésére is kiválóan alkalmas, sőt a bojlert is helyettesíti, így a házban használatos meleg vizet is a hőszivattyú állítja elő.Az ESTÉ Credit Side Kft. már hosszú évek óta meghatározó szereplője a hazai hőszivattyús piacnak. Kiemelkedő termékük a japán csúcsminőségű Chofu hőszivattyú. Azon túl, hogy kiválóan teljesít szélsőséges időjárási viszonyok között is, rendkívül halk készülék, és kiválóan mutat a természetes környezetben is. A Chofu hőszivattyú tényleg mindenhova ajánlható: családi-, iker- vagy társasház, a Chofu suttogása a legidegesítőbb szomszédot sem fogja zavarni!

Acég ingyenes kalkulációt készít, így azonnal szembetűnik a hagyományos és hőszivattyús energiagazdálkodás közti különbég.

Vegye le válláról a gondot és hagyja, hogy egy profi csapat tervezze meg Önnek a teljes berendezést!

/Referenciák/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top