Otthonok és Kertek

Idén lehet BIO a Karácsony!

15 éve dolgozom azon, hogy meggyőzzem az embereket a bioélelmiszerek és a biokertészkedés fontosságáról. Az egészséges táplálkozás egyetlen természetes módja a bio zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. Az egészséges lélek megtartásának titka pedig maga a természet, a saját biokertünk!

Szeretném átadni a valódi öngondoskodás képességét, és biztosítani mindazon eszközöket, valamint tudást, amelyek lehetővé teszik kiskerti bio zöldségek és gyümölcsök termesztését.

Ma már hatalmas kínálatunk van biokerti vetőmagokból, palántákból, gyógy- és fűszernövényekből, gyümölcsfákból, cserjékből és piacvezetők vagyunk a kiskerti biológiai növényvédelemben. Cégünk, a Biokiskert Kft. bio minősítéssel bír a bio vetőmagok és bio növények forgalmazására, ezért a hobbikertészek mellett, biogazdaságok is vásárolnak nálunk.

Idén végre volt lehetőségem kidolgozni néhány olyan biokerti megoldást, ami ajándékként is megörvendezteti a kertészeket. Ajándékötletek itt találhatók!

Az ajándékozás örömén túl, mindenki pontosan tudja és érzi, hogy ezekkel a bio termékekkel a testi és lelki egészséget is támogatja.

Elsőként egy népszerű vetőmagválogatást szeretnék ajánlani. Ebben valódi biodinamikus vetőmagok vannak a legkorábbi tavaszi vetésekre, teljesen részletes kertészeti leírással, amely még a legkezdőbbek számára is biztossá teszi a sikert. Ezek a legellenállóbb növények vetőmagjait tartalmazzák, amelyek a valódi biokertekben elengedhetetlenek. Adunk mellé egy olyan Biokerti Naplót is, amely tartalmazza a legfontosabb várható feladatokat, problémákat és megoldásokat, bio módon.

Másik vetőmagcsomagunk ugyanerre a korai időpontra vonatkozik és minden információs anyag megtalálható benne, de a vetőmagok olcsóbbak, mert csak vegyszermentes kategóriába tartoznak, amely azt jelenti, hogy felhasználhatók biokertekben, de nem ellenállóbbak a máshol kapható fajtáknál.

Másodikként a CIRO, saját fejlesztésű otthoni mikrozöld termesztő rendszert ajánlom. Ez a letisztult formájú, speciális mikrozöld nevelő edény minden konyhában jól mutat. Égetett agyag, porózus anyagának köszönhetően állandó, egészséges párás közeget biztosít a fejlődő növényeknek. Alsó, mázas tálja pedig nem engedi átnedvesedni az edény alatti felületet. Mindegyik újra használható, de alapvetően három vetőmaggal csomagoljuk. Az egyik verzió a természetes antibakteriális anyagokat termelő gyógynövényt a sarkantyúkát tartalmazza, amely nagyon finom, pikáns ízt ad bármilyen salátának. Másik a vegán étrendben legfontosabb esszenciális aminosavat előállító lencse, amely bármilyen formában fogyasztva nagyon finom. Harmadik pedig a Kék Görögszéna, az univerzális gyógynövény, amely szervezetünk inzulin, kollagén és omega zsírsav szintjét is jelentősen emeli.

Legstílusosabb ajándékötletünk az Eva Solo növénynevelő edény, amelyet három gyönyörű „egészségbombával” adunk. Ezek az évelő levélzöldségek egyben gyógynövények és gasztro meglepetések. A Borbálafű, a Szarvasagancs útifű és a Téli zsázsa nagyon finom, egész télen szedhető saláták. Később egyszerűen kiültethetők a kertbe, ahol örökké rendelkezésünkre állnak majd.

A biokertek állandóan változnak az év folyamán, így mindig más dolgokra van szükség hozzájuk. Ahány kert, annyiféle és igazán csak a gazdájuk ismeri őket, ezért legjobb rájuk bízni a választást. Aki valóban hasznos és személyre szabott ajándékot szeretne adni egy biokertésznek, az adjon Biokiskert vásárlási utalványt és engedje válogatni a sok ezer szezonális termék között egész évben!

Ne elégedjen meg kevesebbel, adjon egészséget a szeretteinek!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top