Otthonok és Kertek

Ismerje meg a Demény – fa nyílászárókat!

A fenntartható és környezettudatos építészeti trendek ismételten előtérbe helyezték a természetes anyagok használatát, jelezve a megrendelők igényét a magas minőségű, időtálló mégis környezetbarát termékek iránt.

A Demény-fa már második generáció óta foglalkozik kizárólag fa homlokzati és beltéri nyílászárók gyártásával, többek között ablakok, erkély ajtók, toló ajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók készítésével.

A műhely izgalmas világa, a fa megmunkálásának szeretete apáról fiúra szállt. Az ízig – vérig családi vállalkozás ötvözi a legfejlettebb német technológia és a hagyományos manufakturális gyártás előnyeit.

A legtöbb tudatos vásárlónak egyre inkább prioritás a környezettudatosság, és ezzel szorosan összekapcsolódik az energiatakarékosság, illetve a környezetbarát megoldások alkalmazása.
A Demény – fa nyílászárók a minőség és időtállóság jegyében készülnek.

Nem csak a faanyag kiválasztásánál törekednek a csúcsminőségre, hanem a gyártási folyamatok alkalmazásánál is. A nyílászáróknak minden eddiginél szigorúbb technológiai és energetikai elvárásoknak kell megfelelniük a tökéletes lég és vízzáráson felül. Ablakoknál, tolóajtóknál, bejárati ajtóknál a legkorszerűbb háromrétegű üvegszerkezet és legkiválóbb alkatrészek kerülnek felhasználásra.

A munkafolyamatot a cégvezető Demény Tamás kíséri végig a felméréstől a beszerelésig, mindig a megrendelő igényeit tartva szem előtt. Sokszor előfordul, hogy megrendelő sem tudja, pontosan mit is szeretne, csak egy designt vagy egy színt határoz meg, ilyenkor a közös ötletelés igazán inspiráló lehet. Aki még esetleg bizonytalan az elképzeléseiben, a bemutató termükben is tud nézelődni, hátha éppen ott fedezi fel a számára ideális darabot.

Nem csak a nyílászáró megtervezésében és kivitelezésben számíthatnak a cégre, hanem műszaki kérdésekben is. Megtervezik a bonyolultabb szigetelési csomópontokat, redőnyrendszereket, szúnyoghálókat, szorosan együtt működve az ügyfél által megbízott kivitelezői csapattal.
Szintén a szolgáltatás része a látványterv készítése, így a csúcskategóriás termékek mellett egy teljeskörű, komplex szolgáltatást is kapnak az érdeklődők.

Bemutató terem:
Budapest 1171. Oszlop utca 37

www.ajto-ablak-nyilaszarok.hu

Facebook

Instagram

Pinterest

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top