Otthonok és Kertek

Jennifer Aniston otthona

Vessen egy pillantást a Beverly Hillsben lévő otthonra, ahol gyakran szervez találkozókat.

A Beverly Hills-i domboldalon épült ház az igazi szeretetet sugározza – mondja Jennifer Aniston színésznő, a ház tulajdonosa.

Nagyon büszke vagyok erre a házra. Nagyon sokat köszönhetek az embereknek, akik segítették létrehozni ezt a gyönyörű otthont. A tervező Stephen Shadley közel két és fél évig dolgozott ezen a projekten.

A tervező Diana Keaton-nal közösen dolgoztak két dél-kaliforniai otthonon, egy Arizonában, és egy Woody Allennel New York-i lakásának belső terében. Ő és Aniston közel kerültek egymáshoz a két másik rezidencia munkája során.

Hallottam erről, és amint megláttam, megszerettem. Tudtam, hogy ez én vagyok.. – magyarázza. A házat, amelyet Harold W Levitt építész tervezett 1970-ben, felújításra került, elég durva formában. Alapvetően elbontottuk a házat és átépítettük.

A ház, amelyet Aniston Ohana-nak hív, utalva a hawaii kiterjesztett család eszméjére, az első alkalom, hogy egy nagy lakóhelyet hozzon létre önállóan. Az eredmény egy nyitott, tágas otthon.

Terry Goebel és Scott Werker építőcsapatával dolgozó Aniston és Shadley egy kissé ázsiai, még balinéz érzést is keltett az egyszintű házban, amely úgy tűnik, hogy közvetlenül Los Angeles-i kilátást nyújt.

Kezdetben azt mondta, hogy egy csendes, Zen-szerű visszavonulós házat szeretne – mondja Shadley. Valóban, a ház határozottan trópusi érzésű.A csapat átépítette a ház ablakait, masszív tolóablakokra, így pontosan nem tudni hol vannak falak. Hogy jobban ellenálljon az időjárásnak, a padló ugyanabból a travertinból épült fel, mint amely a bejáratnál van.

A legtöbb fát nem vágták, hanem a kidőlt fákat használták fel. A tetőre széles napelemek is vannak szerelve.

Amint a neve is sugallja, ez egy szórakoztató ház. Élvezem a szórakozást, és ha szórakoztathatok. – mondja Aniston nevetve. Boldog emlékei vannak gyerekkorából.

A ház meglehetősen elbűvölő, régimódi hollywoodi minőség. Míg az egyik szobában zongorázik valaki, addig a másikban nevetés és játék folyik.

De Aniston azt mondja, hogy kedvenc helyisége a konyha. Szeretettel emlékszik a gyerekkorra, és még mindig azt vallja, hogy a konyha az a hely ahol a leggyakrabban és legtöbbet megfordulunk.

A ház tervezése olyan, mintha filmet csinálna. Ha elkészült, azt akarja sugallni.. remélem mindannyian élvezitek.

A hálószoba tiszta vonalakkal igazodik az 1970-es évekhez, gyapjú- és selyemszőnyeggel kiegészítve.


A képek megmutatják milyen csodálatosra is sikerült az otthon.

Forrás: AD


További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top