Otthonok és Kertek

Jövőbeli modern lakás

2018-ban készült el ez a modern apartman a Studio In2 tervezése alapján, amely Taipeiben található.

A jövő tervezete fokozatosan hangsúlyozza a kínai és a nyugati jellemzők integrációját.

Mivel természetes, hogy nem tesz különbséget egymás között az életben, közös gondolkodásmódok jelennek meg közöttünk és a külföldön dolgozó lakástulajdonosok között, ami integrált „jövőbeli kortárs” stílust eredményez.

Ez a stílus az otthon tervezésének koncepciójaként szolgál. A keleti és a nyugati festmények átfedésével teljesen új festményt készítettünk, amelyet a jövő kulturális egyensúlyának és kölcsönös prosperitásának inspirációjának tekintünk.
Ez a konstrukció nem korlátozódik a hagyományos és keleti és nyugati kifejezések technikájára; inkább dekonstruálja a különböző területeken kialakult formákat, textúrákat, mintákat és vonalakat, átszervezi őket, és egyszerűen alkalmazza őket a téren belül.


Ily módon természetes egyensúlyt hoz létre, amely nem kölcsönösen átfogó, és nem integrálja arányosan a differenciálódást.

Nyitott térként összeköttetéseket és átfedéseket hoznak létre a területek között, miközben megőrzik a privát tereket.


Az egyenes és az ívelt vonalak használata változatos vizuális élményeket eredményez az egész térben, míg az ilyen tervezési elemek, mint rácsok, kötél és oszlopok használata változatos változásokat eredményez a világításban és az árnyékok játékában, a napszaktól függően.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top