Otthonok és Kertek

Kandallót a ház középpontjába!

Nappalink a családi élet színtere. Központjában egyre gyakrabban kandalló, esetleg cserépkályha áll. Ez az ősi beidegződés emberi létünk egyik alapvető megnyilvánulása. A családi tűzhely a melegséget, a közösséget szimbolizálja. Ünnepekkor kihagyhatatlan pillanat a kandallóban pattogó tűz látványa, melegsége.

A nyitott tűzterű kandallók ideje lejárt, mert hatékonyságuk csekély és a modernkori ember elvárásainak nem felelnek meg. Szépségük páratlan, ezért sokszor megpróbáljuk utánozni esztétikai megjelenésben, viszont működés szempontjából nem engedhetünk a maximumból. Tehát végeredményben zárt tűzterű külső levegővel táplált öntvény tűzterekben gondolkodunk.

Az Otti burkolatok számos eleme alkalmas egy csodás kandalló felöltöztetésére. A frízek, áthidalók, párkányok, sarokelemek és síkburkolatok olyan változatosságban állnak
rendelkezésre, hogy csak a fantázia szabhat határt munkánk során…

Mivel egy ilyen impozáns tűzhely kialakításánál minden centiméter számít, mint technikai, mint esztétikai szempontból, ezért nem bízhatjuk a véletlenre az ön kandallóját sem! Tervezőink megrajzolják a lakás stílusához, belső méreteihez leginkább illő formát – technikai szempontokat is figyelembe véve. Az Otti burkolatok elkészülte után jöhet a kivitelezés. Tűzmestereink igény szerint vállalják az építést országszerte.

Igen, önnek elég csak esténként begyújtania kedvenc kandallójába!

BoltOtti Bemutatóterem
8000 Székesfehérvár Szárcsa utca 38
Tel: 06 70 866 8288
www.ottimanufactura.hu

Inspirációk:  https://ottimanufactura.hu/hasznos/inspiraciok/kandallot-szeretnenk-ma/
Termékek: https://ottimanufactura.hu/termekek/specialis-termekek/kandallokeretek-kandallo-elemek/

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top