Otthonok és Kertek

Kapuink lakossági ügyfeleink részére

A lakossági ügyfelek részére ajánlott kapuink között megtalálhatók az egyszárnyú vagy másnéven személybejárati kapuk, a kétszárnyú kapuk, valamint a szabadonfutó kapuk is.

A tervezés során arra törekedtünk, hogy a kapuk harmonizáljanak a már meglévő, vagy újonnan vásárolt kerítéssel, összhangot teremtve a környezet számára.

     

Kitöltését tekintve a szárnyas kapuk lehetnek kerítéshálós, rudazott és alumínium fémlemez kitöltésűek. A lakosságnak családi házakhoz, társasházakhoz, közintézményekhez ajánlott személybejárati kapuk az ECO, GARDEN+, AXOR, ELIXIR, AXYLE és ELIXIUM. Típustól függően 1,00 méter magasságtól 2,00 méter magasságig, 1,00 méter és 1,25 méter széles átjáróval, kétszárnyú kapuk esetén 3 és 4 méteres átjáróval állnak rendelkezésre.

Az AXYLE kapuk AXYLE táblás kitöltéssel rendelkeznek, kiegészíthetők belátásgátló szalaggal, mellyel tökéletes harmóniát teremthetünk az ugyanebből a temrékcsaládból telepített AXYLE kerítéssel. A kapu egyszárnyú verzióban, 1,00m 1,25m és 1,5m szélességű átjáróval, maximum 1,9m magasságban rendelhető, a RAL skála 200 színében. A hozzá ajánlott belátásgátló típusok a LIXO fa és LIXO TOP.

Az ELIXIUM szabadonfutó kapukat ötféle kitöltéssel, azaz tömör panel, velencei panel, perforált panel, léces panel, és rudazott panel kitöltéssel rendelhető 2 méteres magasságig, az átjáró szélessége 3 métertől 5 méterig terjed.

Széles választékunkkal igyekszünk lehetővé tenni, hogy minden megrendelőnk megtalálja a neki megfelelő típusú és kialakítású kaput. További információért keresse fel www.dirickx.hu weboldalunkat vagy érdeklődjön a +36 70 775 09 40 telefonszámon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top