Otthonok és Kertek

Karácsonyi dekorációs ötletek teraszra és bejárathoz

Lakások esetében hangulatos karácsonyi ajtódíszt készíthetünk, ám egy ház bejárata, terasz, előkertje esetében több lehetőségünk van, nagyobb helyünk, ami gazdagabb dekorálási lehetőségeket rejt magában.

 

Ha háztulajdonosok vagytok, és szeretnétek pompás karácsonyi dekorációt készíteni, akkor ez az összeállítás Nektek szól!

         

A bejárati ajtóra erősített koszorún, fenyőágakon, terméseken túl egy ház esetében több helyünk van látványos karácsonyi dekoráció készítéséhez. Használhatunk dézsás kis méretű fenyőt, örökzöldeket, toboz terméseket, vagy akár egy régi szánkót, amiket a bejárat közelében, kompozíció szerűen helyezhetünk el.

 

Futtassunk le az ajtó felett, illetve annak két oldalán fenyőágból, vagy műfenyőből készült ágakat, amiket masnikkal, karácsonyfa díszekkel, és szaloncukorral is díszíthetünk.

Az esti kivilágításban a falikarok, vagy a bejárati ajtó feletti lámpán kívül a ledfüzérek, színes fénysorok sorával, lámpások, mécsesek, fényével örvendeztethetjük meg az arra járókat, illetve a vendégeinket.

A dekorálás egyébként is egy jó ok arra, hogy a verandán, a teraszon, vagy az előkertünkben elpakoljuk a nem odavaló dolgokat, amiket régóta halogatunk.

Gondoljuk át, hogy hóesés esetén mely területeket fedhet majd hó, és vigyázzunk arra is, hogy az elektromos áram alatt lévő kábeleket, lámpákat, izzókat se érje hó, vagy víz.

Forrás: lakberinfo.hu Fotók: pinterest

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top