Otthonok és Kertek

Katalán parasztház: Ana Engelhorn belsőépítész által

Beszéljünk egy történelemmel rendelkező házról. Ez a parasztház két toronyból áll, amelyek a 16. századból származnak, és a főépület a 17. században épült. Érdekes tény: a tornyok egykor őrtornyként szolgáltak egy közeli kastélyhoz, hogy figyeljenek a tengerből érkező kalózokra.

Ilyen gazdag történelemmel ezeket a tornyokat nemzeti védelem alá helyezték, így arra kellett figyelni, hogy a fő házra összpontosítsuk. Még ezt a főépületet is gondosan meg kellett fontolni, speciális építők és építészek segítségével visszaállítani korábbi dicsőségére.



Arra összpontosítottunk, hogy eredeti anyagból készült három hálószobás házat hozzunk létre, és kiemeljük a történelmi vonásokat, például a földszinti kőpadlókat és az emeleti antik tölgyfa táblákat. Kiemeltük az ingatlan magas mennyezetét, hogy olyan nagy, tágas szobákat hozzunk létre, amelyek beltéri hangulatot hoznak a sekély spanyol vidékre.

A dekorációhoz antik bútorokat vásároltunk az Egyesült Királyságból és Spanyolországból, amelyek egy történelmi európai parasztházhoz illeszkednek. Merész, modern kortárs érzelmek, például a króm fürdőszobai szerelvények és a modern műalkotások a 21. századba viszik a pillantást, és elegáns kapcsolatot teremtenek az antik varázs és a modern luxus között.



Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top