Otthonok és Kertek

Keresse a Green Decor Kft.-t, hogy örömét lelje a kertben.

Kertrendezésbe kezdeni legalább akkora munka, mint házat felújítani. Nem csak jó és hozzáértő szakembert igényel, hanem egy összeszokott és jól felszerelt csapatot is.

Még csak küszöbén állunk a nyárnak, de máris tombol a jó idő. A legtöbben már túl vannak az első kerti munkákon, és javában folyik a különböző palánták, virágok, fák beszerzése. Van, aki most döbben rá, hogy unja már a régi kertjét, és valami teljesen mást szeretne: sziklakertet, veteményest, esetleg egy új térkövet, medencét, kerti tavat. Ezek a munkák nem csak pénz és időigényesek, de akár fizikailag is megterhelők lehetnek.

A Green Decor Kft. kifejezetten kerti munkákat vállal, legyen szó kisebb tereprendezésről, vagy sövénynyírásról, öntözőrendszer kiépítéséről vagy térkövezésről. Jól felszerelt gépparkjuknak köszönhetően, gyakorlatilag minden kerti tevékenységre fel vannak készülve, a sövényvágástól a gépi földmunkáig.

A vállalkozás filmes berkekben is jól ismert, hiszen rengeteget dolgoztak filmes szakemberekkel forgatásokon, a díszlet kialakításában, így nem csak kellő tudással, de különleges ötletekkel is rendelkeznek. Precizitás, hatékonyság és megbízhatóság- így is jellemezhetnénk munkavégzésüket.  Ritka az a cég, aki figyel arra, hogy ne poroljon, vagy ne hagyjon rendetlenséget maga után, aki igazán igényes munkájára, és környezetére. A Green Decor Kft. nem csak magánházak kertjének rendezését vállalja, hanem szállodák, parkok gondozását is.

Mit ér egy szép ház, ha nincs gondozva a kertje? Nem elég a növényeket összevásárolni, és tetszés szerint elültetni, tudni kell, hogy milyen helyre érdemes ültetni, mit mivel lehet párosítani és melyik növény mekkorára fog megnőni. Érdemes előre megtervezni az ágyásokat, a kis kerti utakat, kiválasztani a térköveket, hogy utána már csak a megfelelő szakemberre bízhassa a kivitelezést.  A ház körül folyamatosan van munka kora tavasztól késő őszig. Ha esik az eső, a füvet sűrűbben kell nyírni, a sövényeket gyakrabban kell metszeni, ha szárazság van, ami mostanában egyre gyakoribb, akkor érdemes öntözőrendszerben gondolkodni. Ősszel egy újabb nagy kertrendezés jön, faültetés, a levelek eltakarítása, téliesítés, ami rendkívül időigényes. Élvezze a szép kertet, és hagyja a munka nehezét másra!

+36204210210

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top