Otthonok és Kertek

Kertápolási tippek szakértőktől, bárhol bármikor!

A kertészkedés szerelmeseinek most jó hírünk van. Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat, akár autóban ülnek, sütnek-főznek, vagy éppen kertet rendeznek, ugyanis a STIHL kertápolási Podcast csatornát indít. A kéthetente új témákkal jelentkező KertÉRTŐK műsorban kivesézik a hobbi kertészek számára leghasznosabb kertápolási témákat.

’KertÉRTŐK – Az otthon kertészkedők műsora’ című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsorvezető az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, a Bazsalikomos kert brand megálmodja, A kert konyhája című könyv szerzője. Valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője, aki számára nincs olyan technikai adat, paraméter, innováció, amit a kertápolási gépekről ne ismerne.

A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból választhatunk, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha meg van az igényeinknek megfelelő gép, már félsikernél járunk, azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a gyepápolás rejtelmeibe is beavat, hogy milyen magasságot válasszunk, és mikor is végezzük el a fűnyírást.  

A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

’KertÉRTŐK – Az otthon kertészkedők műsora’ podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-os is elérhető.

STIHL KertÉRTŐK a SPOTIFY-on
STIHL KertÉRTŐK a SOUNDCLOUD-on
STIHL KertÉRTŐK az ITUNES-on

Bővebb információ: http://stihlnemzedekek.hu/kertapolasitippek/kertertok

A STIHL-ről
A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. A vállalatot 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas STIHL Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas STIHL Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.
A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.
www.stihl.hu
www.stihlnemzedekek.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top