Otthonok és Kertek

KitchenAid: 3 fő összetevő a megfelelő arányban

A KitchenAid több mint munkaeszköz a konyhában. Stílusos megjelenésüknek, hatékonyságuknak köszönhetően magasabb szintre emelik a hétköznapi közös étkezéseket, hétvégi családi vagy baráti brunch-okat. Amellett, hogy kitűnő eszközei személyiségünk, főzési szokásaink kifejezésére, vendégeinkre is különleges hatást gyakorolnak mind küllemükben, mind az általuk készített menüsoron keresztül.

Míg receptjeinknek is meg vannak a maguk „titkos” hozzávalói, addig a KitchenAid is rendelkezik azzal a 3 egyedi összetevővel, melyek hozzájárulnak a márka esszenciájához. Ez a 3 alkotóelem, melynek köszönhetően oly sok amatőr és profi gourmet vált KitchenAid megszállottá szerte a világon: kimagasló teljesítmény, a minőség, valamint az ikonikus design.

Piros robotgép használat közben

Teljesítmény: KitchenAid gépekre jellemző egyedülálló teljesítményt részben annak köszönheti, hogy fejlesztései során nagy hangsúlyt fektet a professzionális kulináris világ képviselőivel folytatott aktív párbeszédre. Profi séfektől, szakemberektől gyűjtött tapasztalatokat, visszajelzéseket folyamatosan felhasználják a tervezési folyamat során, melyek biztosítják, hogy a KitchenAid termékeivel a háztartásokban is tökéletes eredményt érhessenek el a lelkes ínyencek.

Minőség: mielőtt bekapcsolódnak az ízlelőbimbók, a magával sodró KitchenAid élményt elsőként a látás, illetve tapintás útján tapasztaljuk meg. KitchenAid készülékek alapját mai napig az aprólékos, precíz összeszerelés, kifinomult anyagok használata, robosztus felépítés biztosítják. Mindezek a tartósság és a kimagasló minőség érzetét keltik minden egyes konyhai kisgépben.

Ikonikus design: KitchenAid készülékei kitűnnek időtlen, merész és egyedi formavilágukkal, melyet az ikonikus megjelenéséről ismert robotgép ihletett. A márka neve mára összeforrt az extravagáns és különleges színek szabad és bátor alkalmazásával, ezzel is exkluzív karaktert kölcsönözve konyhai gépeinek.

Élje át a színek inspiráló erejét a Konyhakiállításon:

Pisztácia színű robotgép és turmixgép

A színek hatással vannak az érzelmi állapotunkra, szerepet játszanak abban, hogy jobb kedve derítsenek bennünket, lendületbe hozzák kreatív alkotó énünket. Inspiráló erejük támogat minket abban, hogy elrugaszkodjunk a hétköznapi megoldásoktól, s minden alkalommal valami váratlan megoldással rukkoljunk elő a konyhánkban.

Éppen ezért a 2023-as Konyhakiállításon a KitchenAid munkatársainak a célja, hogy egyedi színkollekciók által bevezesse az érdeklődőket ebbe a különleges vizuális és gasztronómiai élménybe.

Mivel találkozhat a kilátogató:

Különleges színkollekciók

Tökéletes ízek a turmixgép segítségével KitchenAid pebbled palm színkolleckió

Kyoto Glow                                                      Peppled Palm                                    2023 Év színe: Hibiscus

Artisan 1.5LE turmixgép 1,4l

A textúrák és ízek csúcsa! Az Artisan 1.5LE turmixgépet arra tervezték, hogy tökéletes ízeket alkothassanak tulajdonosai. Az aszimmetrikus pengék, intelligens sebességvezérelt motor és egyedi belső formavilágú üvegkancsó összjátéka minden alapanyagból a legjobbat hozza ki.

Almapiros KitchenAid turmixgép és robotgép a konyhapulton

2,1 l Multifunkciós konyhagép

Minden meg van benne, amivel alkalmazója kiteljesítheti konyhai kísérletezőkedvét. Teljes értékű társ az olyan konyhai műveletekhez, mint az aprítás, darálás, szeletelés, dagasztás, habverés, pürésítés, vagy éppen a Julienne-csíkokra vágás. 2,1 l multifunkciós konyhagép használatával rengeteg időt és energiát takarítunk meg, precizitása révén ráadásul minden általa feldolgozott alapanyagból igazi műalkotás válik.

Multifunkciós konyhahép aprít

Artisan Eszpresszó kávéfőző

Lehetővé teszi, hogy otthonunkban teremtsük meg az olasz kávéfőzők hangulatát. Dupla hőmérséklet érzékelő és a 15 bar-os olasz pumpa gondoskodnak arról, hogy az elkészült presszó kávé csodás crema-val készüljön, intenzív és hosszan tartó ízt biztosítson. Az Artisan eszpresszó kávéfőzőben a hagyományos eszpresszó készítés módszereit kombinálták a legújabb technológiákkal. Így vált lehetővé, hogy minden csésze kávé felejthetetlen élménnyé váljon.

Eszpresszó és daráló kollekció Autentikus eszpresszó készül a KitchenAid kávéfőzőjével

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top