Otthonok és Kertek

Klasszikus modern, modern klasszikus

A franciák szépérzéke nem vitatható, bizonyítják évszázadok óta művészetben, építészetben és lakberendezésben is egyaránt. A vérükben van, semmi kétség. A TEAKhome kínálatában lévő termékeket francia designerek tervezik 2008 óta, s egyértelmű ismertető jegyük a finom elegancia, a nemes egyszerűség, mely kiemeli a tömörfa természetes szépségét.

Miért kellene mindig valami újat kitalálni? Klasszikus darabok újragondolásával is teremthetünk egyedit. Megmaradnak a korábban bevált és megkedvelt részletek, ám modern elemek vagy anyagok használatával könnyen beilleszthetőek a 21. századi otthonokba. 

A valódi tömör fát évezredek óta használjuk otthonunkban, melegséget, nyugalmat áraszt. A családi bútorok generációról generációra szállnak, nem csak azért, mert értéket képviselnek, hanem emlékeket is őriznek. Ezek egy klasszikusan modern otthon részévé tudnak válni, nem bontják meg annak egységét.

Most ismét hódít természetesség a lakberendezésben is, igyekszünk bevinni otthonunkba egy-egy csipetet a természetből. Ezt megtehetjük márvány vagy bazaltkő mosdókkal és tömörfa, bambusz és rattan bútorokkal. Ezek a klasszikus anyagok modern megjelenéssel frissítve, barátságos és meleg hangulatot teremtenek.

Teakfa bútorokkal ma már a fürdőszobát is nyugodtan berendezhetjünk, természetes vízállósága alkalmassá teszi a párás, vizes helyiségben való felhasználását.

Ne feledjük, a klasszikus, nemes anyagok és a minőség sosem mennek ki a divatból! 

A cikkben bemutatott termékek a teakhome.hu webáruházban megtekinthetők. A TEAKhome székesfehérvári bemutatóterme előre egyeztetett időpontban látogatható. Egyeztessen időpontot Katalinnal!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top