Otthonok és Kertek

Kompakt, multifunkcionális lakás

A goCstudio által készített lakás Seattle belvárosában, Washingtonban található.

Az ügyfél nappal szoftvermérnök, éjszaka fotós, hétvégén pedig társasági összejöveteleknek ad otthont, és nagyon sokféle módon akarta felhasználni életterét.

A goCstudio átalakította és kibővítette a meglévő konyhai és fürdőszobai helyiségeket, hogy mindez egy dobozban vagy gubótérben legyen elhelyezve, amelyet el lehet zárni.Ez a lakás sok rejtett tárolóval van felszerelve, mind a felső emeleten, mind az alvó kuckóban és körül.

A sötét némított paletta hívogató hátteret teremt a nyitott terű élettérhez. Az egyedi részletek a belső térben láthatók. Az alvó kuckó „tetőablakkal” rendelkezik az ágy felett, amely egy rejtett világítótartó és ventilátorok kombinációján keresztül lehetővé teszi a fényt és a szellőzést.A külső semleges szürkék a fürdőszoba belső vakolatáig folytatódnak, majd egy egyedi faragású Jatoba mosdóval.A fekete Dornbracht berendezéseket a fürdőszobában és a konyhában egyaránt használják. A Jatoba konyhapulthoz és a fürdőszobai mosdóhoz illeszkedő, új, egyedi gyártmányú étkezőasztallal és székekkel egészül ki.

A fotóstúdió egy acélból készült „kaput” használ, amely különféle háttérpaneleket képes megtartani, hogy a forgatási helyet különböző mélységekben ossza el az ebédlőtől és a konyhától.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top