Otthonok és Kertek

Konyhakész konyha gondok nélkül

Megtervezni egy konyhát elsőre könnyű feladatnak tűnik, de ha valakinek nincs benne gyakorlata, hamar beletörhet a bicskája.

Szabaduljon meg a felújítás nehézségeitől és bízza magát a color naturalis bútorokra: nem csak megtervezik, legyártják, de be is szerelik konyháját, bútorait! Külön szakirodalom van arra, hogy kell kinéznie egy használható konyhának, ez azonban nem mindig egyezik a háziasszonyok elképzelésével. Egyáltalán nem mindegy, milyen a konyha elosztása, milyen eszközök, vagy anyagok kerülnek egymás mellé.

A color naturalis bútorok csapata leveszi a terhet az építkezők válláról és megtervezi a konyhát helyettük. Elég egy tervrajz, a méretek, és telefonos bejelentkezés után csak Önökre szánják az idejüket!  Sokkal egyszerűbb együtt hozzáértő tanácsadóval megálmodni, átbeszélni a lehetőségeket, mint külön egyesével felkeresni azokat a szakembereket, akik kompetensek lehetnek a kérdésben.

Már az első beszélgetés során ki lehet választani a konyha színét, mintáját, a munkapultokat. Érdemes egyesével átbeszélni a fiókok, szekrények számát, a fogókat, világítást és modern megoldásokat. A pontosan megtervezett konyha biztosan nem tartogat meglepetéseket. Érdemes különböző oldalakat, újságokat bújni, hogy legyen valamilyen elképzelés, ami mentén el lehet indulni.

A color naturalis bútorok hatalmas választékkal, és 25 féle árkategóriával rendelkezik, így mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Nem csak a konyha, de bármilyen más bútor (nappali,előszoba, hálószoba, gardrób) tervezését és gyártását vállalják, így a berendezés teljes mértékben összehangolható, mind színben, mind anyagban.  Amerikai konyha esetén kifejezetten előnyös lehet, hogy a nappali  harmonizál a konyhabútorral. Bár a color naturalis bútorok naprakész divat terén, mégis úgy gondolják, hogy nem mindig célravezető az aktuális trendet követni. Konyhát nem csak 1-2 évre tervez az ember, ezért érdemes olyan színeket, frontokat választani, melyek később is mutatósak maradnak.

A bútorokkal együtt a háztartási gépeket is egyből ki lehet választani, így a sütő, főzőlap, hűtő beszerzésével sem kell külön foglalkozni. Egy komplett konyha akár 4-10 héten belül elkészül, aminek a beszerelését már tartalmazza az ajánlat.

Őszi Akció

Megtervezzük, legyártjuk és beszereljük egyedi bútoraidat!

cnbutor.info@gmail.comcnbutor.tervezes@gmail.com

06703687555; 06709789984

www.colornaturalis.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top