Otthonok és Kertek

Kortárs családi ház

A Drake Design által áttervezett és kibővített, kortárs családi ház az ausztráliai Melbourne-ben található.

A múlt és a jelen sikeres összekapcsolása, azonnal magával ragadó, az Elwood Residence időtlen homlokzata egy hosszú folyosó ad helyet, ahol a megugró mennyezet és a parkettás padló felújított hálószobákhoz és fürdőszobákhoz vezet.Utat mutat az új kortárs kiegészítéshez, rengeteg helyet kínálva kikapcsolódásra, társasági életre és vacsorára. Innen az üvegajtók kiterjesztik a szabadban való életet az udvarra, amely rendkívül privát.

Acélból készült lépcső vezet az emeletre, ahol a dolgozószoba és a hálószoba fürdőszobával található.Az otthon homlokzatának épített formáját teljesen megváltoztatta a korabeli kiegészítés, míg a viktoriánus homlokzatot teljesen helyreállították, folyamatosan tisztelegve a korszak előtt.

A korabeli kiterjesztés teljesen ellentmond a korábbiaknak, miközben az utcára nézve impozáns és recesszív, de minden más szempontból feltűnő. A felső szint külsején megjelenő aszimmetria kontrasztos építészeti megközelítést nyújtott a rezidenciának az épített formához a meglévő épülettől az új kiegészítésig, miközben a minimalista és szerény anyagok lehetővé teszik a két anyag egyértelmű megkülönböztetését.Mivel egy új konyha / nappali / étkező az Elwood Residence alapja a földszinten, az emeleten pedig egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy további többcélú szoba található, ez a bővítés bőséges teret biztosított a család számára, hogy élhessen.

Az udvar rendkívül privát teret teremt a család számára, ami a külső nyüzsgő világ elzártságának érzését okozza, csupán néhány lépésre az otthon bejárati ajtajától.Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top