Otthonok és Kertek

Kortárs otthon

Az LA Build Corp Építési Iroda által létrehozott Breezy LA Otthon egy lényeges kaliforniai életmódot szem előtt tartva született.

Los Angeles szívében Kaliforniában az LA Build Corp. innovatív és kreatív tervezői a közelmúltban befejeződték a Breezy LA Home nevű épületet, amely menedéket biztosít a rohanó hétköznapokban.

Kortárs formája és stílusa lenyűgöző, külső megjelenése egyenes vonalú. A falak az utcai szinten függőleges és vízszintes felépítésűek. Ez a modern stílus is belső térben is folytatódik, de ezúttal enyhén lágyabban a kényelmes élethez.

Az otthon nagy terekkel rendelkezik, amely több mint 6000 négyzetméteres. A kaliforniai stílust és a modern belső életet is kiemelve a tervezők azt is akarták, hogy egészséges hangsúlyt fektessenek a beltéri és kültéri életet lehetővé tevő terekre, mivel a város szinte tökéletes időjárást biztosít.Ezek a kevert beltéri-kültéri terek egy tetőtéri fedettséget tartalmaznak, amely 1057 négyzetméter hosszú. A kültéri bútorokat, mely a kényelmes időtöltést biztosítja, majdnem kísértésbe hoznánk, hogy a nappaliban használhassuk. A tetőtéren pálmafákkal csodálatos panorámás kilátás nyílik a városra. A hely tökéletes a nyugodt, személyes reggelizéshez és a barátok fogadásához.

Az otthonon belüli beltéri és kültéri szociális terek között nem húztak határokat. A terek többcélúak, anélkül, hogy elveszítenék a világos funkciójukat vagy az érzésüket.

Tény, hogy a ház olyan nagy hangsúlyt fektet a nyílt koncepcióra, hogy még a földszintről vezető emeleti lépcsőház is nyitva áll a körülötte lévő terek számára. A fa lépcsők lebegni látszanak, nincsenek falak, amelyek elválasztják az egyik szinttől a másikat.Talán a ház legmodernebb tere a konyha és a fürdőszoba. A konyha modern, mindenhol a nyílt koncepció elrendezését követve. A fürdőszobák korszerűek, gyönyörű, importált csempékkel és egyéni keményfa padlóval, amelyek őrzik a nagyon modern esztétikát.A földszinten egy másik beltéri-kültéri tér szinte zökkenőmentes átmeneti területet képez a belső nappali és a hátsó udvar között. A terasz szélén található egy kombinált medence és pihentető fürdő, amely a legtöbb napfényt megragadja.  A gyönyörű fából készült padlózat saját bárral, tűzgödörrel és grillezővel büszkélkedhet.Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top