Otthonok és Kertek

Közép-századi modern ház színes részletekkel

A Berkeley-helység egyik eldugott negyedében található ez az 1965-ös otthon, mely minimalista megjelenést kölcsönöz a színekkel és csodálatos művészi alkotásokkal.

A Yamamar Design építészeti iroda, David Yama és Alison Damonte építészekkel közösen új szintre emelte a belső tereket. A tulajdonosok a művészetet és fotókat helyezték a középpontba.

A 3. emeleti ház meghódította a tulajdonosok szívét lélegzetelállító kilátásával. A nappaliban egy szokatlanul gyönyörű eredeti öntött beton kandalló épült a 60-as években. Néhány citromsárga bársony szék, és merész geometriai darabok szemet gyönyörködtető hangulatot hoznak létre, melyeket a fagerendák még kiemelnek.

Az eredetileg kicsi és sötét konyha nagy nyitott térré vált. A geometriai burkolatok és fényes fehér bútordarabok, színes ülőhelyekkel vannak kombinálva. Az étkező közepén modern színes bútorok és egy fából készült étkezőasztal néhány műalkotással kapott helyet.

A hálószobában egy akvarell háttérkép található, mely puha kék és szürke árnyalatokkal díszített. A szobában van még néhány műalkotás, egy pad, és látható egy sötét kandalló is, mely jelenleg nincs használatban, viszont egyfajta megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

A fürdőszoba semleges színt kapott, melynek csempézett a zuhanyzó és kád része.

Ez az otthon gyönyörű példája egy század közepi, modern stílusú megjelenésnek.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top