Otthonok és Kertek

Kreatív otthoni tárolás a Rezon segítségével

Ahogy lezárul a téli hűvös időszak, leginkább a kert és az udvar felé vágyódunk. A friss levegőn kertészkedünk, kávézunk, étkezünk, játszunk. Ilyenkor sokkal nehezebb otthonunk tisztán és rendben tartása is. Szívesebben vagyunk a szabadban, élvezzük a kinti grillezéseket, ugyanakkor az évszakváltás a legjobb alkalom a lomtalanításra.

Mit kezdjünk a megmaradt, de használni kívánt dolgainkkal? Hogyan rendszerezzük a mindennapi eszközeinket, hová tegyük szezonális holmijainkat? Ebben a cikkben, segítünk néhány praktikus tanáccsal, hogy otthona nem csupán esztétikus, de kényelmes is legyen.

A minőség mindenek előtt a legfontosabb, hiszen megfelelő tárolásról akkor beszélünk, ha nem kell minden évben újra és újra cserélni tárolóinkat. Kültéri szekrényekkel és kerti tárolókkal rengeteg helyet nyerünk a szezonális eszközeinknek, mint például a slag, úszógumi, esetleg gumicsónak. Legjobb, ha a tárolószekrény műanyagból készül, mert egy mindennap használt helyiségben fontos a víz és nedvesség álló bútor. Azért kiemelten fontos, mert a más anyagból készült bútorok sajnos nem hosszú életűek kültéren, de még garázsban vagy fedett teraszon sem. Kárt tehet bennünk a becsapódó eső, vagy akár a ruhaszárításkor leszálló pára is. Egy olasz minőségű, és hatalmas kapacitással bíró tároló a megfelelő választás! Nyugodt szívvel elhelyezhetjük a teraszon vagy a kerti sufniban, biztos segítség lesz mindennapokban.


Tipp: Titan és Gulliver termékcsalád
 (Forrás: https://www.rezonkft.hu/?s=titan, https://www.rezonkft.hu/?s=gulliver)


A nedvesség tűrő tulajdonság és az elegáns kivitelezés nem csupán a kerthez köthető helyiségekben mérvadó, hiszen a fürdő- és mosó helyiségekben egyaránt fontos. Egy nagyobb fürdőben vagy mosókonyhában elvárás, hogy hozzáférhető, de rejtett módon őrizzék a tartalmukat. Tippünkben egy méreteiben választható bútorcsaláddal segítünk a keresgélőknek:

Tipp: Excellence termékcsalád
  (Forrás: https://www.rezonkft.hu/?s=Excellence)


Amíg tart a nyár, a teraszra való kitelepülés szinte minden napos tárolási gondokat okozhat. Hol tároljuk a kerti szerszámokat? Hova tegyük a grillezéshez szükséges eszközöket? A tippünkben található UV álló szekrények napos helyen is ellátják a feladatukat, mindenféle elszíneződés vagy fakulás nélkül. A pontos illesztésnek köszönhetően a por sem rakodik rá a szekrényben tárolt tárgyainkra. Nyaralóba, vagy hétvégi házba is kiváló, hiszen szállítása könnyű, lapra szerelt állapotából pedig alig negyed óra alatt összeállhat varázslatos szekrényünk. A legtöbb típus zárható, ezért kültéren is biztonságban tudhatjuk a holmikat. Ha szükség lehet további tároló dobozokra; extra erős, műanyag dobozokkal vagy tárolóládákkal kiegészítve még esztétikusabb lehet a rend.

Mint tudjuk, a nap végén az embernek már kevésbé van kedve az elpakoláshoz. Ideális segítséget nyújthat az ülőgarnitúránk párnáinak vagy a gyerkőcök kültéri játékainak tárolásához, egy kültéri tároló láda. Szinte mindent elnyel és helyet alig foglal.

Tipp: Moby szekrény és tárolódobozok
(Forrás: https://www.rezonkft.hu/?s=Moby,  
https://www.rezonkft.hu/?s=t%C3%A1rol%C3%B3%20doboz
 https://www.rezonkft.hu/?s=kerti%20t%C3%A1rol%C3%B3)


Összességében úgy gondoljuk, hogy nagyon jól dönt, ha az olasz KIS termékeket választja. Nem csak azért mert funkciójukat és esztétikai tulajdonságaikat tekintve remekül megállják a helyüket, hanem mert minőségileg is kimagasló termékekről beszélhetünk. Mindegyik termék megkapta a TÜV minősítést.

Ha rövid határidővel szeretne hozzájutni gyönyörű szekrényéhez, és a fantasztikus kiegészítőinkhez, munkanapokon a délig leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk. Látogassa meg weboldalunkat, blogunkat a friss tartalmakért, kedvezményeinkért: www.rezonkft.hu

Otthonok és kertek magazinban való megjelenés örömére

5% árkedvezményt

adunk termékeinkből minden 5.000 Ft-os rendeléskor.

Kuponkód: otthonokeskertek

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top