Otthonok és Kertek

Lakásból otthon a Poster Store skandináv stílus ihlette posztereivel

Életterünket otthonná a meghittséget sugárzó és személyiségünket tükröző dekorációs elemek változtatják. Legyenek azok akár személyes emléktárgyak, művészi alkotások vagy lenyűgöző fali dekorációk.

A svéd Poster Store webáruház küldetésének tekinti, hogy a skandináv design ihletésében megalkotott poszterei és minőségi képkeretei mindenki számára inspirációt, valamint lehetőséget nyújtsanak a lakás otthonná formálásában. A tematikailag változatos poszterek (vintage faliképek, természetfotók, városképek, konyhai poszterek és még sok más) mellett, kreatív ötletek teljes tárháza is segít az egyedi hangulatok megtalálásában.

Fotó: © Poster Store

A Poster Store kreatív csapata — tehetséges skandináv tervezőkkel, valamint a világ minden tájáról származó neves művészekkel együttműködve — folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális enteriőr trendeket és hetente új kollekcióval bővíti a kínálatot. Így a poszterek, a minőségi szempontokon túl az aktuális irányzatokra is reflektálnak.

Fotó: © Poster Store

A vásárlókra összpontosító, minőségi és esztétikai küldetésen túl, a Poster Store szívügyének tekinti a környezettudatosságot is, tevékenységének minden szegmensében. Biológiai lábnyomuk csökkentését célzó irányelveik egyik kulcsfontosságú eleme, hogy minden poszter egy ugyancsak stockholmi, a skandináv Swan ökocímkével rendelkező nyomdában nyomtatják. Mindezt kiváló minőségű és fenntartható módon előállított papír felhasználásával.


A Poster Store csapata, meglepetésként az Otthonok és Kertek olvasói számára, most 35% kedvezményt kínál a poszterekre, a posterstore.hu oldalon történő vásárlás esetén. Az OTTHON35 kedvezmény kód mától egészen 2021. január 31-ig érvényes. A kedvezmény nem vonatkozik a képkeretekre, sem pedig a Selection kategóriára, illetve nem vonható össze más kedvezményes ajánlatokkal vagy akciókkal.

Fotó: © Poster Store

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top