Otthonok és Kertek

Lakásfelújításra felkészülni: OTTHONDesign Ősz kiállítás!

November elején nyit a lakberendezési kiállítás a HUNGEXPO-n

November 5-7. között az OTTHONDesign Ősz – két év után újra – lehetőséget kínál az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A mintegy 70 kiállító újdonságai, innovatív megoldásai mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók várják majd a látogatókat. Az idei kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO vadonatúj H pavilonjában várja az érdeklődőket. A kiállítás – a hatályos jogszabályok értelmében – csak védettségi igazolvánnyal látogatható!

A kiállítás speciális bemutatókkal, standokkal is várja a látogatókat:

  • MAGYAR DESIGN Pop Up Store néven ismét hazai tervezők hozzák el design kiegészítőiket, melyek a helyszínen azonnal meg is vásárolhatók. Többek között találkozhatnak a látogatók a Viaplant kreatív, növény összetételű alapanyagból készült tárgyaival vagy Paál Zsuzsa mintázattervező izgalmas, személyre szabott és különböző felületekre felvihető mintázataival, a Tilka egyedi világítás-kiegészítőivel, textilkábeleivel, a Fészek Részek hulladékmentesen előállított kisbútoraival, a ConCrazy látványos betonasztalaival, az Abstractive festményeivel és a Cata izgalmas, textilből készült kiegészítőivel.
  • FABUNIO DESIGN: A FABUNIO Magyar Fa- és Bútoripari Unió összefogásában olyan egyedi tervezésű bútorokat mutatnak majd be a kiállításon, mely projektek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg: bemutatkozik a LOOP Bútorcsalád, a MATCH moduláris kanapé és a Multipraktik rétegelt lemeze.
  • SZETT: neves hazai textiltervezők egyedi tervezésű szőnyegeivel, párnáival, takaróival, bútor szöveteivel ismerkedhet a látogató.
  • Ingyenes lakberendezési tanácsadásaz OTTHONDesign Ősz másik kiemelt szakmai partnere, a Lakberendezők Országos Szövetsége tagjai közreműködésével, részvétel előzetes bejelentkezés alapján.
  • Casati Workshop várja a látogatókat hétvégén, naponta kétszer a kiállítás színpadán, Legyél Te is kreatív! Minden felületre van megoldás a Casatinál címmel. 
  • SZAKMAI PROGRAM november 5-én: a kiállítás első napján délután 14 órai kezdettel, melyen a FABUNIÓ elnöki köszöntőjét követően a látogatók előadást hallgathatnak a Trendek – Milánó után, pandémia alatt címmel, majd a FABUNIÓ szervezésében kerül sor egy kerekasztal beszélgetésre, melynek témája: Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban.

A HUNGEXPO összes saját rendezvényén használható mobil applikáció mind a látogatók, mind a kiállítók kényelmét szolgálja majd a jövőben.

Segítségével a látogatók már az őszi kiállításon is:

  • kedvezményesen megvásárolhatják és kezelhetik belépőjüket,
  • megtervezhetik látogatásukat,
  • könnyebben tájékozódhatnak a helyszínen.

OTTHONDesign Ősz

Nyitvatartás: 2021. november 5-7. 10-18 óráig

Bejárat: I. kapu, Főépület

Parkolás: P1 parkoló és az Albertirsai úton (3.000 Ft)

Egyidejű kiállítás: november 6-7. között az Őszi Esküvő kiállítás

Bővebb információ: osz.otthon-design.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top